Bı arkadaş oturmaya gelmişti anne babası olarak girisimciligini zedeleyecek diye çocuğa hayır demek yerine dikkatini başka yöne çekmeyi daha doğru bulduğumuz için o arkadaş prize yaklaşan çocuğuma gayri ihtiyari ses tonu yüksek bir biçimde hayır dedi hepimiz dönüp noluyor diye arkadaşa baktık hani biz yanındayız zaten müdahale noktalarını biliyoruz sana ne oluyor gibisinden baktık çocuk anne baba olarak

baba çocuk endişe ve korkuya kapıldı o anki yüz şekli ve oraya dokunmak isteyip o arkadaşa bakıp korkması ne bileyim hayır demek de korkuya ve bı adım geride durmasına sebep oluyor gibi geldi zaten o an yaptığım şeyin ne kadar doğru olduğunu düşündüm ama cevremden tepkiler almaya başladım çocugumu sevmek için alanlar o sırada meydana gelen şeylerden korumak için dur AA o olmaz falan dediklerinde çocuğum keşif ve merak içinde olduğu için durmuyor siz bunu hep sevgiyle mı buyutuyorsunuz hayır yaapma demiyor musunuz diyorlar
Kafam niye karıştı bilmiyorum sanırım çocuğum büyüdükçe bazı şeyler de buyuyor gelişiyor.