- 28 Ekim 2016
- 10
- 2
- 29
Nerede yaptırdınızMerhaba arkadaslar cilt problemleri ile uğrasmanın insanı nekadar çok yıpratan bi durum olduğunu bildiğim için suan co2 fraksiyonel lazer hakkında detaylı bilgi vermek için üye oldum.Ben yaklasık 1 yıldır lazer yaptırıyorum belirli aralıklarla 5 seanslık paket aldım ve suana kadar 4 seansım yapıldı araya yaz dönemi girdiği için bi süre ara vermiştim 3 hafta önce tekrar yaptırdım özellikle belirtmek istiyorum dermotoloji uzmanları dışında çalışan kişilere ve yaz aylarında hiçbir şekilde yaptırmayın!işlem abartıldığı kadar zor bir işlem değil en azından benim cildime hiçbir zarar vermedi yapılırken canınız acımıyo dersem yalan olur ama benim gbi güzellik için herseye katlanırım diyenlerdenseniz dayanılmıycak bir acı değilİşlem yapıldıktan sonra yaklasık bir saat yüzünüzde yanma hissediyorsunuz bu gün içerisinde kızarıklığa dönüşüyor ve ertesi gün uyandığınızda kabuklanmaya yüz tutmus bir yüz aynada sizi karsılıyor ve günden güne kabuklanma artıyor ilk 3 gün asla su deydirmiyosunuz çünkü mikroba çok açık halde cilt o dönem daha sonra su deydirdiğinizde kabukların parca parca döküldüğünü görüceksiniz yaklasık 1 hafta 10 gün içinde yeni cildiniz tamamen meydana cıkıyor cilt ilk soyuldugunda hala şiş oldugu için o şişlikle cildin baya iyleştiğini düşünüyorsunuz fakat esas iyleşmeyi 3 ay aydan sonra anlıyorsunuz şimdi esas merak edilen cildimin ne durumda olduğu ilk yaptırmaya başladığımda cildimde ciddi derecede skar problemi vardı kistik aknelerimin gecmesi sonucu yerini derin izler almıstı ilk seans sonrası ciddi iylesme gördüm fakat diğer seanslarda bu iylesme azaldı tabi yapılan atışın seviyesine göre cildin aldığı hasar ve iyleşme değişkenlik gösteriyor suan tek seansım kaldı onda yüksek atış çalışılıcağı söylendi benim izleriim hala var fakat derinlik seviyeleri azaldı bi anda yüzüm mayın tarlasına dönmüştü ve herseyi göze alabilirdim buyüzden bu işlemi yaptırdım ve pişman değilim daha sonra somon yağı enjektesi vb gbi işlemlerle desteklemeyi düşünüyorum 23 yaşındayım ve cildimin iyi durumda olması için hersyi denemeye devamtabi güveniler yerler ve kişiler öncülüğünde umarım yazım sizlere yardımcı olur akneler ve ardından kalan izlerin insanı pskolojik olarak nekadar huzursuz ettiğini bildiğim için sizinle paylasmak istedim umarım faydasını görürsünüz