merhaba canım, lazer yaz ayları için hiç uygun değil ama yine de sen bilirsin.
Kışın yaptırsam işe yarar mi peki mevsim o kadar önemli değil sonucu iyi olsun yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım, lazer yaz ayları için hiç uygun değil ama yine de sen bilirsin.
Kışın yaptırsam işe yarar mi peki mevsim o kadar önemli değil sonucu iyi olsun yeter
merhaba aycacım, mevsim çok önemli öncelikle bunu söyleyim. yapılacak işlem ağır bi işlem 1 haftaya kadar evden dışarı çıkamayabilirsin. bu başlık altında değerlendirmişler hepsini okuyabilirsin. ben yaptırmak istedim ama hala kararsızım. bekliyorum anlayacağın.
Bende suan kararsızım çoğunlukla olumsuz yorum yapan var ama doktorlar hiç öyle demiyor.. Beklemekten sıkıldım artık biran önce kurtulmak istiyorum
lazer tedavı yerıne kımyasal peelıng yaptır daha ıyı sakın lazer yaptırmaBende suan kararsızım çoğunlukla olumsuz yorum yapan var ama doktorlar hiç öyle demiyor.. Beklemekten sıkıldım artık biran önce kurtulmak istiyorum
Bundan tam 6 ay önce 9 Aralık'ta bazı izlerim için fraksiyonel lazer yaptırdım. lazeri yaptırdığım gün ilk 1 saat içinde acım geçti ancak bölge kıpkırmızıydı ve ödemliydi. Kırmızılığın ve ödemin geçmesi 2 ay sürdü. 2 ay sonra kırmızılığın yerini simsiyah bir yanık izi almıştı. Neredeyse delirmiştim, geceleri uyanıp uyanıp yanık izlerine bakıyor her gün ağlıyordum, sürekli yerli yabancı forumlarda bu hiperpigmentasyonun geçip geçmeyeceğini araştırıyordum, 2 ay 10 gün sonra yaptırdığım yere gidip gösterdiğimde doktor bu izlerin geçeceğini ama ne zaman geçeceğini söyleyemeyeceğini hiç de inandırıcı olmayan bir tavırla söyledi. Ben de özel bir hastaneden randevu aldım ve dermatoloğa gittim, doktor bey bakıp bu izlerin 6 ay sonra geçeceğini söyledi ve 10 gün boyunca expigment kullanmamı önerdi. O kadar yıpranmıştım ki izler o kadar kötü duruyordu bir de üstüne expigment kurdeşen olmama neden oldu 5 günden fazla kullanamadım, artık dayanamıyordum ve antidepresana başladım 3 ay kadar kullandım, izlerim hafiflemeye başlamıştı, moralim daha iyiydi ancak yaşam kalitem bu olay yüzünden oldukça düştü, şimdi üzerinden 6 ay geçti ve lazerin izleri anca cildime çok çok yaklaşıp baktığınızda görebilirsiniz yani tamamen demesem de geçti diyebilirim, o günlerde eğer izlerim geçerse buradan yazacağıma kendi kendime söz vermiştim. seçim sizin başınıza böyle bir şey hiç gelmeyedebilir, gelir ama izleriniz benimki gibi geçedebilir, düşük bir ihtimal kalıcı bir hiperpigmentasyon da yaşayabilirsiniz, fraksiyonel lazer böyle bir şey.
ünlü bayan doktor G.E hanıma 4.000 karşılığında leke tedavisi yaptırdım. Tedavi için 3-4 ay kliğine gidip geldim. Sonuç mu? Yüzümdeki lekelerde en ufacık değişme olmadı.. Hem maddi hem de manevi olarak yıprandım.
Zaten doktor hanım tedavisinde tam olarak ne yapacağını da bilmiyor. Deneme yanılma yöntemi ile iş yapıyor.
Zamanınıza ve paranıza yazık etmeyin..
Kesinlikle kendisini tavsiye etmiyorum..
teşekkür ederim. İzlere gelince maalesef normal izlerim geçmedi, ben lazerin kendi izlerinin geçmesine o kadar odaklanmışım ki tabi normal izlerden bahsetmeyi unutmuşum, lazerin izlerinin geçmesine şükrediyorum.Merhabalar... sivilce izleriniz geçti mi peki siz uygulamanın yanık izi ancak geçti yazmışsınız
anladığım kadarıyla... çok geçmiş olsun..
teşekkür ederim. İzlere gelince maalesef normal izlerim geçmedi, ben lazerin kendi izlerinin geçmesine o kadar odaklanmışım ki tabi normal izlerden bahsetmeyi unutmuşum, lazerin izlerinin geçmesine şükrediyorum.
Bence yapmayın. Sonra ben gibi pişman olabilirsiniz.Güneş Ertürk mü ?
ben de ona gitmeyi düşünüyordum ama