günaydın arkadaşlar,
daha önce sivilceden dolayı roaccutane kullandım.ve mükemmel derecede sivilceler ve izler kayboldu ancak bu ilacı kullananlar bilirler sonrasında ciltte çökelme çukurluklar oluşuyor. ilaç biteli 1,5 yıl oldu. kimyasal peeling maskeler vs birçok şey denedim ancak çukurlarım geçmedi. en son gittiğim dermatolog fraksiyonel lazer yapalım dedi. ve dün akşam yaptırdım. insanın kendisine işkence yaptırması gibi. yüzüm dün akşamdan beri alev alev yanıyor. bugün kahverengileşti. doktorum 3.günün sonunda kabuklanma ve dökülmenin başlayacağını söyledi.
foruma bakıyorumda pek hayırlı cümleler kurulmamış sonrası için.
ama roaccutane içinde vakti zamanında herkes çok konuşmuştu. korkumdan yıllarca kullanmadım. ne oldu sivilceler ve izleri iyice arttı. şuan kullandığım için hiç pişman değilim çok şükür.
fraksiyonel lazer yaptıran arkadaşlara soruyorum; cildinizde gözle görülür bir düzelme oldu mu? forumda bir arkadaş hassaslaşmış bir cilt size kalıyor gibi birşey yazmış. gerçekten böyle birşeyi herkes yaşadı mı?
olumlu yorumlarınızı bekliyorum :) zira yüzüm şuan yanmış gibi simsiyah.. (benim gibi süreci devam eden arkadaşlar varsa msn den bayram süresince bilgi alışverişinde bulunmayı çok isterim)
hg aramıza :) benim 3 haftayı geçti fraksiyonel co2 + prp yaptırmıştım bilgi alışverişi yapalım seninle :)