sedef yanlışlıkla mail adresini okumadan sildim canım tekrar atsana
kesinlikle aceleci davranma ne kadar geç iyileşirse o kadar kalıcı olur bence hemen iyileşen ciltlerde cilt yenilenmiyo sadece üst kısmısoyuluyo bu yüzden izlerin tekrarlama riski var fraksiyonel co2 lazer ile ilgili sitelerde zaten ciltte en belirgin etki 3-6 ay sonra görülür diyor bu süre boyunca cilt kendini yenilemeye devam ediyor diyor kesinlikle doğru ben her geçen gün izlerimin , gözeneklerimin ufaldığını farkedebiliyorum hafif kızarıklık devam ediyor fakat yaptırmadan önceki halimden kesinlikle iyiyim diyebilirim artık gün saymıyorum o zaman daha stres yapıyo insan yılbaşına kadar bepanthen + güneş koruyucusuna devam edicem en az bepanthene in reçetesinde zaten cildin kendini yenilemesini sağlar ve hızlandırır yazıyo yani doğru bir tedavi uyguluyoruz kesinlikle canını sıkma ve ilk 1 ay çok büyük bir gelişme bekleme ben böyle devam ederse belki 2.seansı yaptırmama gerek bile kalmaz ya da belki 1 sene sonra sadece 1 seans daha uygulatıp bir daha bu defteri kapatırım bence insanlar cildi iyileşmeyince panik yapıyor ve üstüne hemen başka lazer veya başka ilaçlar kullanıyo bu yüzden ciltleri farklı tepkiler verebilir cildi kesinlikle yormamak lazım her şey güzel oluyor ve olucak ben hala mümkün kalmadıkça dışarı çıkmıyorum ne kadar havalar soğumaya başlasada artık güneş hala rahatsız edici boyutta bzm için çünkü her şey güzel olucak şimdi gülümse bakalım :)))