slm cassa, 13 aralıkta yaptırmıştım 2 gün evden çıkamadım, çok kabuklandı, korkunç bir hale büründüm, 48 saat sonra yani 15' i akşamına kadar su sürmedim, sonra duş alınca kabuklar döküldü, eskisinden beter sivilce izli ve kızarmış bir cilt çıktı altından, lazer atışı yapılan her noktada izler vardı, ki bana önce hafif sonra güçlü atış yapıldı tüm yüzüme, ama dışarı çıkılmayacak gibi değildi, ben çıktım en azından :))
sonra günden güne o izler azaldı ve azalmaya devam ediyor, ama hala epey var tabi, kendi izlerim de duruyor bu arada, ama deniyor ki zaten 3 ay cilt kendini yenilermiş, göreceğiz bakalım, 2. seansım 15 ocakta, 3 seans olacak toplam işte, bakalım bende merakla bekliyorum ama bir yandan da kendimi hazırlıyorum tabi, şayet düzelmezse diye...
merhaba chanel.gecmis olsun ocelikle. bende acibademde yaptirmayi dusunuyorum.cok arastirdim orasi guwenilir geldi. senin yuzun ne durumda suan canim. lazerin kizarik izleri duruyormu hala. gectiyse nekadar sure kaldi yuzunde we makyajla kapanabilirmi o izler. dayanilmayacak gibi bi acimi islem sirasnda duydugun we sonrasindada ewe gidince dewam ettimi aci? benim cildimn cok ince derisi soyulmasi zarar werirmi bnuda bilmiyorum goruscem doktorla bakalim ne diyecek. lutfen bilgi wer chanel :))) we kabuklar nasil biseydi yara gibimi ? :))
chanel diğer cilt bakımı forumuna da yazdım ama seansın yarın sanırım benim de ikinci seansım haftaya olacak regl olmazsam aynı hastane de yaptırıyorum ben de...
soracağım şu ki benim bir ay geçti ilk seanstan sonra ama lekelenme hiç geçmedi izler de çok az değişti...2. seansta da böyle az bir değişme olmazsa sen kesin 3. yaptıracak mısın yşine de ben kararsız kaldım açıkçası
ben de 1.seansı yaptırdım kolay biişlem değilmiş bu,yüzüm lazerden sonra felaket yandı,eve nasıl geldiğimi bilmiyorum,güneş yanığı gibi,bepanthen sürüyorum,yüzüm pul pul olmaya hatta soyulmaya başladı ben yıkadım ama korkuyorum da enfeksiyon riski falan olur diye cildim çok hassas çünkü ve ince.yüzüm 2.günde hala yanıyor
hala yanıyorve kanıyor bepanthene sürüyorum bi rahatlama yok aksine yakıyoe doktor kanaması için normal dedi cildimçok hassas ondan mı acaba
selam arkadaşlar ben de fraksiyonel lazer yaptırdım 13.01.2010'da ve 1. seans . sivilcelerden kalma hem izler hem de çukurlar vardı. Doktorum hücrelerin yenilenmesi ve cildin normal ten rengine gelmesi 1 ay gibi bir süreyi bulabilir dedi ve lazer sonrası kullanılan ürünlere dikkat etmek gerektiiğini de ..
izler chanel'de dediği gibi lazer ve kendi izlerim birbirine karışmış gibi ama her geçen gün cildim daha iyiye gidiyor.
benim kabuklarımın gitmesi yaklaşık 5-6 günü buldu ben hiç dokunmadım bu süre zarfında yüzümü hiç yıkamadım da :) yeni izler olmasından korktum.
keşke bu işlemi uyutarak yapsalar benim canım çok yandı, tekrar yaptırmaktan korkuyorum bu nedenle farklı bir yöntemle devam etmeyi düşünüyorum.
kendime en yakın olarak chanel seni gördüğümden yazdığın herşeyi yakinen takip ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?