Arkadaslar merhaba...bisi danismak istiyorum oncelikle sorum su ben yaklasik uc dort aydir bebis icin deniyorum ozellikle son uc aydir ovulasyon testi kullaniyorum tam pozitifide her ayin on altinci gunu goruyorum ve ona gorede calisiyoruz ama her ay es geciyor nedeninj anlamadim... bende internetten klomenin sifinda clomid adli yumurta hapi siparis vermeyi dusunuyordum ama oncesiinde nolur nolmaz diye bir jinekologa mesaj cekip durumu izah ettim...doktor da bu haplari kendi kafama gore kullanamicagimi yumurtalarim bu haplara asiri tepkiverip olume kadar yan etkilerinin olucagini yazmis.bende dolayisiyla ilacin tekrardan yan etkilerini arastirdim ve bahsedildigi gibi durumlar icin zarasiz bir ilac oldugunu okudum yan etki olarak ates basmasi bas agrisi kasiklarda agri bulanti ve uykuyaparmis...diger ilaclara nazaran daha yan etkisiz oldugu yaziyor...siz ne dersiniz sizce kendi kafama gore kullanmamamin sskincasi olurmu doktora git danis derseniz cok cok zor esim cok calisiyor yurt disindayim dil sorunum da var ...o yuzden gidemiyorum bu arada bu haplarin 25,50,100 mg lik tabletleri var sizce 25 gm lik hap agirmi olur benim icin bu arafa belirteyim ikiz bebeklerim olmasini cok istiyorum buhapi kullanmak istememin bir diger sebebide bu zaten...cvplarsaniz cok tesekkur ederim simdiden