Nicin soruyorsun? Parabenlere karsi alerjinmi var?
Parabenler kozmetikde cok kullanilan bir madde cünkü uzun süre konserve ettigi icin malzemeyi, zamanini uzatiyor yani kullanma tarihini uzatmis oluyor, birde bakteri ve mantara karsi korudugu icin, parabensiz kozmetik hic yok gibi.
çok doğru, ne güzel cevap vermişsiniz..
alın işte bir internet kurbanı daha.. birileri blogları kabarsın diye ordan burdan toplama haberler yapıp olmayan şeyleri şişirip şirip yeniden yazıyorlar.. insanları da boş yere panik yapıp üzüyorlar.. inanmayın her okuduğunuza.. paraben'e alerjiniz yoksa, hiçbir zararı da bulunmuyor, hatta faydası var kozmetik ürünlerinde kullanılmasının.. diyeceksiniz, senin yazdığına ne diye inanayım.. elbette benim yazdıklarıma da dahil elbette.. sadece araştırın, intenette düzgün ansiklopedik bilgi kaynaklı sitelerdeki bilgileri araştırın, ondan sonra karar verin... saçma sapan bloglara itibar etmeyin... kendinizi boşuna üzmeyin
Nicin soruyorsun? Parabenlere karsi alerjinmi var?
Parabenler kozmetikde cok kullanilan bir madde cünkü uzun süre konserve ettigi icin malzemeyi, zamanini uzatiyor yani kullanma tarihini uzatmis oluyor, birde bakteri ve mantara karsi korudugu icin, parabensiz kozmetik hic yok gibi.
parabensiz kozmetik ürünleri var canım.parabenin yaptıgı koruyuculuğu doğal yağlarla sağlayıp,ürünlere organik sertifikası alıyorlar artık.İçinde paraben olan ürünler gibi raf ömrü 3-5 yıl olmuyor tabi.max.18 ay.doğal içerik oldugu için.marka istersen yardımcı olabilirim.
yves rocher 'de paraben kullanılıyormuş kızlar ama insan vucuduna zarar vermeyecek kadar az kullanılıyormuş,
artık ne kadar doğrudur ne kadar inandırıcıdır bilemicem :)
ben bizzat gidip sormuştum yves rocher'a çünkü tamamen bitkisel diyor ama az miktarda olsa sls (sodium lauryl sulfat) ın da kullanılmdığını söylediler ki bu madde çamaşır suyundaki beyazlatıcı maddeymiş..
ama zarar vermeyecek kadar az diyorlar.. karar size kalmış tabi :)
Kızlar merhaba
Ben geçen hafta clinique yoğun nemlendirici krem aldm. Fakat şimdi içime bi kurt düştü içinde acaba paraben varmıydı diye. Kutunun üzerindede yazmıyor. Bilgisi olan varmı acaba clinique ve yves rocher ürünlerinde paraben varmı?
walla ii olur canım ya ne kullansam bilemedim. cliniquenin nemlendiricisini aldım maalesef ama çok ii gelmedi gibi kremi 1 gün kullanmim suratm gene kuru oluyor parabenle ilgilide çok ürkütücü yazılar var neye inancağımı şaşırdım
walla ii olur canım ya ne kullansam bilemedim. cliniquenin nemlendiricisini aldım maalesef ama çok ii gelmedi gibi kremi 1 gün kullanmim suratm gene kuru oluyor parabenle ilgilide çok ürkütücü yazılar var neye inancağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?