Cilt Bakımı Ürünleri clinique kullanan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
öerhaba arkadaşlar bende temizleme jeli,toniği ve çok harika rengi pemde olan nemlendiricisiini,all about ayes göz kremini,rimelini,göz kalemi(akmıo hiç),pudrasını kullanıorum o kadar memnunum ki verdiğim tüm paralar helal olsun hakedio çünkü.yanlız bi daha ki sefere roza hastalığı olanlar için nemlendiricisi war onu alıcam çünkü çok beyaz tenliyim yanaklarım hep kırmızıdır onu deniycem .ama gerçekten siyah nokta diye bişey kalmadı ki onlara ne yaptısysam bi çözüm bulamamıştım.gerçi burda bi maske tarifi öğrenmiştim 3 aydır onu yapıodum ama hiç bu kadar azalmamıştı ama o maskeyide tawsiye ederim
1 yumurta akı 2 yk süt 4 yk mısır unu karıştırıp problemli bölegelere uyguluosunuz..ama bence içinize dert olmasın verdiğiniz para çünkü gerçekten her kuruşunu falasıyla hakedio ..:içelim:

bnde nemlendiricisini kullanıorum parfümsüz olduu için almıştım güzel tam yerinde nem werio ztn parfümlü ağır kozmetiklerden hoşlanmıorum bnce anlık bi getirisi uzun süreli bi götürüsü war cildimize. annem yıllarca doğal şeyler kullandı yüzü fıstık gibi bn ergenlikte çok sorun yaşadım ama şmdi ii durumda cildim

ben clinique ürünlerini kullanalı 5ay oluyo
cildim çok yağlıdır ve mersinin havası çok nemli olduğu için
sürekli sivilcem çıkardı
gözle görülür şekilde bariz bir düzelme var
ben çok memnunum
üstelik ürünleri çok yoğun olduğu için
kısa zamanda da bitmiyor
güvenle kullanılabilecek ürünler benceyerimseniben

bende anti-blemish serisinin köpügünü ve solusyonunu aldım bir haftadır kullanıyorum birsürü sivilcem çıktısenağlama yıkama jelini ve 2 nolu tonigini istemiştim clınıque uzmanı ısrarla köpügü verdi.umarım aktif sivilceleri kısa zamanda kurutur

alerjisi olanlara ,iyi geliyormu ki bu marka

Bu ürünlerin küçük numuneleri var satılan yerlerde önce mutlaka onları kullanmak istediğini söyle bence denemeden alma.. Sen söylemezsen vermeyebilirler.. Ben numuneleri kullanıp almamaya karar vermiştim o yüzden diyorum mutlaka numune deneyin.. kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar bende bu markanın nemlendiricisini kullanmayı düşünüorum cildim çok kuru. fiyatları hakkında bilgisi olan war mı bi de numuneler ne kadar a gelio?

ben cliniqe i de clarins i de lorealide kullandım memnun kalmadım haberiniz olsun. şunu söylemeden geçmiycem 30 yaşından önce sadece kaliteli dermokozmetik nemlendiriciler kullanın. ben cliniqe den memnun kalmadım kullandıklarımda hani 25 yaşına gelirizde mimik kırışıklıkları deriz işte, yanlış. sadece nemlendirici olmalı. şimdi hiç birisine güvenmiyorum. cliniqe i de 2 yıla yakın kullandım bu arada. sadece cildimi bozdu. bugün babe aldım o da nemlendirici sadece. korktum kremlerden . yazık etmeyin cildinize. bilgilerinize

öncelikle cildin bozulmaması için günlük olarak doğru ürünlerle bakımını yapmak gerekir ki bu bakım sadece nemlendiriciden oluşmaz.temizlenir daha sonra nemlendirici (cilde ve yaşa uygun olan).bende 1 senedir clinique kullanıorum çok memnunum sivilce bile çıkmıo ki cildim karma dan yağlıya dönük.ayrıca cildim çok alerji olur rimel ve pudra kullanamazdım kaşınırdı batarda kızarır sivilce olurdu ancak clinique in ürünleri antialerjik ama yine de bi tester ını deneyin .nolur nolmazyerimseniben bir de toniği alkollü fakat 3 çeşidi war bu çeşidi göre alkol oranı azalıo cildinize uygun olanı seçebilirsiniz .lülülülülülü

Aşırı hassas ve alerjik bi cildim var arkadaşlar bi ara kullandım clinique ama temizleme jeli hariç toniğinden ve nemlendiricisinden hiç memnun kalmadım 2 nolu serilerden kullanıyordum.Ergenlikte hiç sivilce yüzü görmeyen benden birden sivilceler fışkırmıştı.(Abartmıyorum gerçekten fışkırmıştı)kafamçokkarıştı Bende onu bırakıp başka markaya geçtim ama Allahıma şükür çabuk toparladı cildim kendini-tatlicadiarzu-

selam kızlar bende clinique nin göz çevresi kremini yıkama jelini ve toniğini ve renkli kozmetiklerini kullanıyorum sadece nemlendiricisinden memnun kalmadım onu da biotherm Aquasource Non Stop kullanıyorum inannılmaz güzel bir nemlendirici kesinlikle tavsiye ederim..

ben de bir seneyi aşkın bir zamandır clinique cilt temizleme ürünlerini kullanıyorum. gayet memnunum benim cildim yağlı. yağını oldukça azaltıyor .ayrıca sarı kreminin gerçekten bir mucize ürün olduğunu düşünüyorum. bunlarla beraber göz makyağı temzileyci yağı da harika. ama ben bir süre ara verdim clinique kullanmaya çünkü her ürünün bir seneden sonra etkisinin azaldığını düşünüyorum hem ciltte hem saçta. o yüzden arada başka ürünler kullanıyorum. şimdide body shop aldım o yüzden. sizin de aklınızda bulunsun çok uzun süre aynı markayı kullanmak cildin o ürüne fazla alışmasına sebep olur ve faydalarını azaltır. :1closedeyes:

Ya ben iyi bir tonik istiyorum cildim sivilceli lekeli aynı zmanda ama kara veremyiorum ne alacagıma bıktım deneyerek para harcamaktan..bu tonigin numunesi yoktur dimi sıvı şey olmaz saçma bir soru sanırım ben bilmiyorumda size sorayım dedim..benim cildim karmadan yaglıya dönüp hangi tonigi kullansamki..

valla canım ben clinique öneririm şahsen shiseido da cilt bakımında iyi diyorlar ama onu hiç kullanmadım ben clinique'ten memnundum. iyi bir temizleyici benim cildim de senin gibi yağlıya dönük.parlamayı azaltıyor nemlendiricisiyle birlikte kullanılıncakaydirigubbakcemile2

canım numunesi war istersen vericeklerini sanıyorum.ben gerçekten çok memnunum tüm ürünlerindenhihoyyyt benimde cildim karmadan yağlıya dönük 2 no lu toniği kullanıorum .zaten orda uzmanlar oluo onlar sana söylerler hangisininin uygun olduğunu.hatta diğer ürünlerinde numenisini iste werirler denemiş olursun .yerimseniben

tşkler kızlar tekin acarla sevile sorarım numunesi varmı diye ..tonigin numunesi olmaz sanıyordum ama sorayım bakayım..

daha önceden kullanmıştım.Gayet memnun kaldım.Fakat dermo ürünlerin daha iyi olduğu söylentisi çıkınca eczaneden babe ürünleri aldım.inanın cildimi mahvetti.Clinic ona göre çok çok iyi imiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…