Cilt Bakımı Ürünleri clinique kullanan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kizlar ben clinique peeling kullaniyorum maske olarak avonun cok memnun oldugum bir maskesi vardi. avona karsi on yargiliyim genelde ama bu maske cok guzeldi. ne yazik ki yenisini alamadim cunku katologlardan kalkmis bulamadim :KK43:( onun yerine clinique in maskesini kullaniyim diyorum tavsiye eder misiniz ?? peelinginden memnunum cunku.

bir de ben clinique pore minimizer almistim. cok tavsiye edilen bir urunmus gozenekleri kucultmek icin ama hic bir faydasini gormedim. :KK43:( aranizda pore minimizer kullanip memnun kalan var mi acaba merak ediyorum.

hic tavsiye etmem bende kullandim once guzellestiriyor sonra berbatlastiriyor cok iyi arastirin bircok kisi ayni problemi yasiyor ,hem de cildin eski haline donmuyor yagini aliyor cildinin geri donusu olmuyor clinuqe igrenc cok alkollu ve parfumlu bir urun tavsiye etmiyorum asla.

ben 2 senedir kullanıyorum clinique nin karma ciltler için olan su bazlı serisini..temizleme jelinden cok memnunum toniğini bitiremedim cok tonik kullanamıyorum üşengecim..nemlendiricisi harika..cok iyi nemlendiriyor ve parlama yapmıyor..ayrıca 9 aydır bitmedi nemlendirici..hem de her defasında 2-3 defa sıkmama rağmen..

yeni çıkan even better fondötenini kullanıyorum harika tek kelimeyle... ama diğer ürünlerini tavsiye etmem

1aydır sabun + tonik üstünede 40spf renkli nemlendiricisini düzenli olarak kullanıorum we 1 aydr gündüzleri allıktan baska bir sey sürme ihtiyacı duymadım yüzüme ki pudram olmadan asla derdim:) haftada 1de peeling we maskesini kullanıorum bnm cildime inanılmaz iyi geldi siyah noktalarım yok olmuyor ama yüzüm dupduru:) ben herkese tawsiye ederim

kizlar ben clinique peeling kullaniyorum maske olarak avonun cok memnun oldugum bir maskesi vardi. avona karsi on yargiliyim genelde ama bu maske cok guzeldi. ne yazik ki yenisini alamadim cunku katologlardan kalkmis bulamadim :KK43:( onun yerine clinique in maskesini kullaniyim diyorum tavsiye eder misiniz ?? peelinginden memnunum cunku.

bir de ben clinique pore minimizer almistim. cok tavsiye edilen bir urunmus gozenekleri kucultmek icin ama hic bir faydasini gormedim. :KK43:( aranizda pore minimizer kullanip memnun kalan var mi acaba merak ediyorum.

ben cliniqueden aldığım hiç bi üründen memnun kalmadım ama pore minimizer ı düzenli kullansaydım sanki işe yarayacaktı gibi geldi

arkadaşlar fondoten arıyosanız even better gercekten mükemmel..... yapısı o kadar hafifki buna rahmen çok kapatıcı... ve içinde leke düzeltici vede cilt besleyici yağlar var.....son çıkarttıgı fondöten.....üzerinde cok çalışılmış...... 2 tane stok yaptım ben....

canim ben kullaniyorum cok memnunum en onemlisi de cok uzun sure gidiyor yogun bi yapisi var. 04 medium tonunu kullaniyorum kapaticiligi guzel.

teşekkürler internettenmi aldın kozmetik satan mağazalardanmı internette 30-35 tl arası kozmetik mağazalarında 51 tl nerden alsam karar verememiştim ama mağazadan almaya karar verdim hem daha güvenli hemde karşında muhattap olup konuşabileceğin biri var ankarada sosyete pazarında dior lancome sahte bir sürü satılıyor bir sürü merdiven altı üretici var yurtdışındada aynı şekilde çoğu uzakdoğudan taklitler

Son düzenleme:
ben clinique kullandım toniğini diğer üürnlerini denemedim güzel temizliyo ama benim cildim çok hassas ve karma bir cilt ama içinde ne varsa bilmiyoırum gözlerimi ve yüzümü yakıyo . ben amwayden artstry üürnlerini kullanıyorum harika ve doğal üürnler gerçkten çok iyi sivilceniz varsa amwayin a vitaminini ve sivilce jelini tavsiye ederim mutlaka deneyin ama düzenli

merhaba arkadaşlar ben yeniyim aranızda ilgimi çekti kayıt oldum bende çok para verenlerdenim kozmetiğe ama cilt bakımı çok önemli bakmayınca puslu mor mat kırmızı bi cildiniz oluyo benim karma bir cildim var amway kullanıyorum süper geliyo clinique toniğini aldım ama feci yakıyo sevmedim koca bi bidon şişede :KK70: bitmek üzerre bidaha almıcam . la praire aldım çok pahalı ama güzel

clinique ve biotherm daha hassas bu konuda o ürünleri deneyebilirsin clinique tonik içinde ne var acaba belki sivilceler için antiseptik bir etki yapıyordur o nedenle yakıyor olabilir ürün satış danışmanına sorup bilgi alın sonuçta memnuniyetsizliğiniz varsa bildirin belki başka bir ürünü ücretsiz verirler müşteri memnuniyetini önemseyen ürünler bunlar

teşekkürler internettenmi aldın kozmetik satan mağazalardanmı internette 30-35 tl arası kozmetik mağazalarında 51 tl nerden alsam karar verememiştim ama mağazadan almaya karar verdim hem daha güvenli hemde karşında muhattap olup konuşabileceğin biri var ankarada sosyete pazarında dior lancome sahte bir sürü satılıyor bir sürü merdiven altı üretici var yurtdışındada aynı şekilde çoğu uzakdoğudan taklitler

haklısın aslında taklıtler çok fazla ben bu zamana kadar hep magazalardan aldım ama bu seferlık strawberryden sipariş ettim 31tl ye. birkaç güne elimde olur kalitesini deneyip kendim karar veriyim istiyorum. bakalım nasıl çıkacak..

haklısın aslında taklıtler çok fazla ben bu zamana kadar hep magazalardan aldım ama bu seferlık strawberryden sipariş ettim 31tl ye. birkaç güne elimde olur kalitesini deneyip kendim karar veriyim istiyorum. bakalım nasıl çıkacak..

dene bakalım arada fark varmı foruma yaz olurmu gerçi ben yinede mağazadan alırım heralde taksit olayı yüzünde ve görerek almak için bu arada gittigidiyor.comdada ecem güzellik satıyor bu ürünleri hemde 2 günde yolluyorlarmış ama yinede güvenemedim kuzenim kozmetikte argede çalışıyor şirketin kendi sayfasından değilse alma sakın sahtel yapıyorlar dedi bende internetten almamaya karar verdim

dene bakalım arada fark varmı foruma yaz olurmu gerçi ben yinede mağazadan alırım heralde taksit olayı yüzünde ve görerek almak için bu arada gittigidiyor.comdada ecem güzellik satıyor bu ürünleri hemde 2 günde yolluyorlarmış ama yinede güvenemedim kuzenim kozmetikte argede çalışıyor şirketin kendi sayfasından değilse alma sakın sahtel yapıyorlar dedi bende internetten almamaya karar verdim

cnm kapaticim dun elime ulasti. magazadan aldigim bitmek uzere olan urunle karsilastirdim bir fark goremedim. kullandigim zaman da bir fark goremedim.

slm kızlar ben de clinique un pudrasını denemek istiyorum cildim aşırı hassas yağlı nemsiz de diyebiliriz clinuque double face i duymuştm kapatıcılık özelliğide ii die fiyatı ne kadar acaba bi de int ten alsam diyorum hangi sitenin ürünleri güvenilir taze olur kızlar :KK70: bi de cildime göre hangi renk tonunu seçsem karar veremedimeyvahedigeldismile

Son düzenleme:
X