Cilt Bakımı Ürünleri clinique kullanan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
diğer sitelerde hep sahtesini yapıyolar kızlar almayın......... gidin kendi yerlerinden alın.....cilt bu şakaya gelmez

selam kızlar
bende all abaut eyes kapatıcısını denemek istiyorum kullnanlar memnunmu acaba
birde güneş kremi var city blok spf 40 kullanan var mı?

cnm kapaticim dun elime ulasti. magazadan aldigim bitmek uzere olan urunle karsilastirdim bir fark goremedim. kullandigim zaman da bir fark goremedim.

anladım olabilir tabi ama ankarada ykm indirime girecek yakında muhtemelen oradan alacağım hem 10 gün beklemek hemde içime sinmeden kullanmak istemiyorum hemde taksitlendirme yapmak için çünkü belki farketmemişsindir mutlaka bir yerinde hata oluyor diyorlar c harfinde veya herhangi bir yerinde yazan kodda kuzenim ürünün kendi sayfası dışında sakın alma dediği için o da konuda uzman olduğu için netten kozmetik almamaya kararlıyım

pudra fiyatları ne kadar kesin bi cvbı olan yok mu acaba ykm de falan indirime girdiğinde yakalasak ii tabi

clnique nin güneş lekelerini açıcı kremi var mı
evet var
leke açıcı ürünü yeni çıktı piyasaya ben pazar günü aldım başladım kullanmaya

bende mineralli pudrası var çok memnunum ..

bende ki cilinique ürünleri ..
peeling
hücre yenileyici gece nemlendiricisi
maske
tonik
leke açıcı kremi
25 spf güneş koruması renk veriyor yüzüme .. sanırım renkli nemlendirici diye geçiyo
sabunu var bide çok güzel .
gözaltı morlukları için krem (memnunum diyemem düzenli kullanmıyorum)
diğer ürünlerden memnunum ..
leke açıcı içinde 2-3 hafta geçmesi lazım tam yorum yapabilmek için

teşekkür tatlımm pudrayı clinique ya da max faktör alcm zaten

benim cildim çok ince ve hassas ama yaşıma göre aslında gayet de güzel. ben clinique ürünlerini çok sevdim ... 1 ayda bitiriyorum diyen arkadaşa seslenmek isterim ... kesinlikle fazla sürüyorsun demektir ... ben dekolteme bile sürüyorum kremlerimi .... fazla sürülünce hem sivilce, siyah nokta çıkar birde cildin kendi dengesi bozulur ... yani fazlasıyla kurumaya başlar ...
artı ben olay, loreal, nivea, roch, acıbadem, dermokil vs vs... hepsini denedim ve çoğu çöpe gitti ... birine yarayan birine yaramayabilir ... ama herzman da kozmetik şirketini suçlamak yanlış olur bence ... benim arkadaşım yıllarıdr clinique den çok memnun ... bende 3 günde bile bende yaptığı değişikliğe şaşırdım

kızlar mrb bende senelerdir cildim için bir formül bulamayanlardanım clinqi denicem ama yağlı ciltler için çok seçeneği var cilt tipime göre alacağım kreme nasıl karar verebilirim acaba bi doktora yada cliniq satan kişileremi danışmaklazım hangi ürünü alacağım diye.

clinique pore minimizer yani gözenek sıkılaştırıcısını kullanıyorum. ama çok başarılı diyemem. ben de makyaj bazı yaptım kendilerini. fondötenden önce kullanınca çok daha pürüzsüz ve kadife gibi bir cilde sahip oluyorum. bu açıdan gayet başarılı. ama üzgünüm yıkayınca o gözenekler yeniden geliyor .

daha öncesinde bakım ürürnü kullanmayan bir arkadaşım clinique daily set aldı ve lekeleri sivilcelernn azaldığını söyledi, bana da kaliteli bi marka gibi geldi, allerjen yok, parfüm yok diye reklam yapıolar süreli çnki...
benim de yanaklarımda kızarıklık sorunum vardı, önce kilo almaktan sonra da çok kuru soğuk ve sert bi havada çalışmaktan kaynaklandı, dermatolog steroidli krem önerdi ama 3 gn kullanacaksın sadece dedi
ben her ay 3 gün kullanıyorum ama tam de geçmiyor aslında,,

bugun birden gidip redness solutions glb krem aldım 50 cc 122 liraya

8 yıldır loreal hydrafresh kullanan biri olarak bu fiata 3 yıl nemlendirici alabilirim die düşündüm ama cildim kötü oldu gerçekten, suratımın genelinde kızarıklı ve ton farkları var,, yarından itiabern başlıcam umarım ii gelir,

ama hala hydrafresh jel ve toniğim var onları bitircem, bu krem ii gelirse ben de clinique müdavimi olucam :)

clinique kullandım pek memnun kalmadım.. yüzüm tamamen temizliyrm fakatr gözenekleri daha mı çok açtı anlamadım ben. benim tek derdim gözenek onun içinde hala bi çözüm bulamadım...

ben de yıkama jelini .toniğini nemlendiricisini ve her gün uygulanabilen peelingini kullandım.ilk başta memnun kaldığım bu markadan daha sonra hiç mennun kalmadım.çünkü jeli ve toniği cildimi kuruttu ve resmen cildimin ph dengesini bozdu.oysaki ürünü cilt analizi yaparak görevli cilt uzmanı cilt yapıma uygun olanı vermişti.peelingi ise cildi fazla yormuyor.fena değil.ama sonradan bir sitede okumuştum(ünlü bir bayanın güzellik konulu sitesinde) içerisnde çok fazla siyah nokta nokta yapmaya elverişli maddeler varmış.bence peelingi yaparken cilde hasar vermesin diye yağlı bir yapıya dönüşüyor ya sanırım onlar yapıyor siyah noktaya elverişi.tek mennun kaldığım koruma faktörlü olan nemlendiricisi.sarı olan kesinlikle değil.çünkü sarı olan baz.uzun zamandan beri bioderma kullanıyorum.akşamları jelini sabahları ise suyunu kullanıyorum.not:cliniqueden ilk başta memnun kalırsınız ama uzun vadede cildi yıprattığını farkedersiniz.tonikleri çok alkollü.cildi mahvediyor.

arkadaşlar herkese merhaba ben çok sık girmiyorum siteye ama çok cevap bulabiliyorum hakkını vermek lazım
ben esmer tenliyim bıyık alınırken ağda yaptırıyorum ve bıyık kısmını yaktılar koyulaştı anlayacağınız leke giderici lazım clinique alsam mı bilmiyorum rastgele görüdm yazdıklarını başka tavsiyesi olan varsa da öğrenebilir miyim lütfen çene altını da aldırdım çok farkedilmiyor ama ben biliyorum işte yardım lazım bana

Clinique'ten bir nemlendirici bitirdim, gayet guzeldi, memnun kaldim.
Ayrica gunes koruma faktorlu renkli nemlendiricisi var bende. Guzel urunler bence, bir zararlarini gormedim.
Bu markanin cilt temizleme urunlerini arastirirken bircok kisiden yuz temizleme jeli ve tonigin yuzu cok kuruttugunu okumustum, o yuzden almiyorum.

Ben de Clinique pudralarini merak ediyorum. Ilerde bir tane edinebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…