Cilt Bakımı Ürünleri Clınıque anti- blemish

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Kuzucuk123

Bana yeni bir ben lazimm
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
250
14
98
43
Kızlar bu serinin ürünlerini kullanan varmı aranızda?köpüğünü ve solusyonunu aldım kullanmaya başladım henüz bir faydası olmadı, aksine daha çok çıktı sivilceler bu konuda bilgisi olan varsa yorumlarını bekliyorum.CADIARZU

Bende yeni başladım kullanmaya şimdilik söndürdü sivilceleri .cildimi daha temiz hissediyorum.kullanmaya devam edicem gelişmeleri yazarım..

anti-blemish serisinin yuz yikama kopugu ve tonigi kesinlikle harika. ilk haftada sivilceleri tetikliyor, cunku deri altindaki iltihabi disari atiyor. ama sivilceler icin ve siyah noktalar icin birerir.

6 yıldır clinique ürünleri son iki yıldır da anti blemish kullanıyorum. mucize yaratmıyor tabii ama fiyatlarına göre beklentinin altında ürünler ben cliniquten tamamen vazgeçeceğim zaten.

arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bu ürün hakkında yorum yapmak istedim siz de geri dönüş yaparsanız çok sevinirim.5 haftadır anti blemish serisini kullanıyorum ewt sivilcelerimi tetikledi ve çoğaldı...clinique mağazasına gittim onlar da ilk ay tetikleyecek dediler fakat benim cildim düzelmedi henüz acaba deri altımda çok mu iltihap varmış:)) yoksa bu ürün bana yaramadı mı...bigilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..

kızlar bu ürün hakkında değil benim soracağım şey ama yine de clinique hakkında diye buraya yazmak istedim, benim dudak üstümde zaman zaman olan aşırı kızarıklık mevcut hem canımı yakıypor baya yanıyor cildim hem de sanki bıyıklarımı aldırmışım gibi kıpkırmızı dolaşmak zorunda kalıyorum bazen çok sinir bozucu bişey..neden oluyor hiçanlamıyorum da aniden oluyor.. clinique in kızarıklık giderici rahatlatıcı bir kremi var mış kullananınız var mı işe yararmı acaba?

kızlar bu ürün hakkında değil benim soracağım şey ama yine de clinique hakkında diye buraya yazmak istedim, benim dudak üstümde zaman zaman olan aşırı kızarıklık mevcut hem canımı yakıypor baya yanıyor cildim hem de sanki bıyıklarımı aldırmışım gibi kıpkırmızı dolaşmak zorunda kalıyorum bazen çok sinir bozucu bişey..neden oluyor hiçanlamıyorum da aniden oluyor.. clinique in kızarıklık giderici rahatlatıcı bir kremi var mış kullananınız var mı işe yararmı acaba?

ben kullanıyorum işe yarıyor. ama kızarıklık sorunu için hiç bir markada mucize çözümler yok. ben clinique den memnunum.

iki tip krem var bu konuda biri kızarıklığı rahatlatan krem diğeri yeşil renkli kırmızının üzerine sürünce kızarık görünümünü hafifletiyor. sen clinique uzmanına ikisinide sor.

Selam kızlar,

roaccutane kullanmadan evvel çok yağlı bir cildim vardı. şimdi ise normale yakın yağlılıkta. Sivilce konusunda iyi diye clinique anti-blemish aldım yalnız bu likit fondoten çok kurutuo benim yüzümü. Üstelik kapatıcılığı da iyi değil gibime geldi. Nemlendirmeme rağmen makyajdan evvel yüzümü yine kurutuyor yine kurutuyor :( Arkadaşım Yves Rocher'in ufak bir kavanozda fondoteni var onu kullanıyor. Denemiştim onu clinique almadan evvel ve cildime mükemmel gelmişti. Kokusu da nefis. ama yine de sivilceli ciltler için özel bir ürün olduğu için clinique alayım dedim. Keşke yves rocher alaydım :( Elimdeki şişe bitsin diye hergün kullanıorum. O biter bitmez yves rocher alacağım :)

Yağlı-karma ve akneli cildim var. En iyi 'su bazlı' dedikleri markaların fondotenlerini kullandım,fakat birde ardından aylarca akne patlamasını savaştım. Clinique anti blemish serisi aksine cildime harika geldi. Bir tek sivilceden değil de,sabah sabah uyandığımda o yağlı T bölgesi olmuyordu! Serisi dediğim nemlendiriciden,toniği,temzileme köpüğü,fondoten vs hepsini kullandım. İlk başlarda biraz fazla kuruttu,fakat 2. haftaya doğru düzeldi. Fondotenim bittiğinde 2. kez almaya gittiğimde şansıma benim tenime uyan rengi yoktu. Satış temsilicisne güvenerek 'su bazlı' dediği bir başka markanın fondotenini kullandım,ne yazıkkı! Yüzümü berbat etti. Şuanda roaccutane tedavi görüyorum..
Clinique anti-blemish serisini, sorunlu ciltlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim!

Back
X