Clexane iğne kullananlar gelin konuşalım benim gibi yenilere de tecrubelerinizi aktarın :))

Ewremmmerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2017
376
129
103
33
Kızlar Merhaba ben bugun gebe olduğumu öğrendim ve doktorum Hemen iğne ve coraspirin başlattı çünkü erken dönem kaybim var 3 tane. İlk kez şimdi igneyi yaptım ve baya yaktı ilaç. Siz neler yaşadınız ??

Derini iku parmaginla sikistirip oraya yap cnm o zaman fazla acimaz. Insan alisiyor her gun yapinca ben de hamilelik boyunca kullandim. Sıkıntı yapma cok onemli bisey degil hizli yap. Karnin buyuyunce bakmadan yapacaksin artik o kadar uzmnalasiyor insan

İğne den yana sıkıntı yok da ilaç yakıyor sende de oldu mu ? Bide morarma falan olabiliyomus diyorlar.

İğne den yana sıkıntı yok da ilaç yakıyor sende de oldu mu ? Bide morarma falan olabiliyomus diyorlar.
Merhaba;ben de 2 aydır iğne kullanıyorum.ilk başlarda daha fazla morarıyordu şuanda daha küçük morarıyor.deri altında hafif şişler olabilir bunlar normal.

Merhaba;ben de 2 aydır iğne kullanıyorum.ilk başlarda daha fazla morarıyordu şuanda daha küçük morarıyor.deri altında hafif şişler olabilir bunlar normal.
Ben daha iki gündür yapıyorum sadece igneyi yaptığım yerde minik kızarıklık var daha fazlası yok sonradan buyur mu morluklar onu bilmiyorum..

merhaba saglıkçiyım bende ve doğumhanede çalısmıslıgimda var.
iğne 9 ay kullananlar oldu gordüm yaptimda.
bu igne ufak evet ama igne buyükte olsa kücükte olsa vurduktan sonra ovusturursanız morarır. nedeni de zaten iğneyi yaptığinızda orda kılcal damarlar zedeleniyor ovusturunca da ufak kanama artıyor ve morluk oluyor. yani igneyi yapınca sadece bastırırsaniz morarma olmaz yada cildinizin hassasiyetine göre daha az morarır.

Teşekkürler valla güzel oldu bu bilgi :))

Kızlar bende hamileliğimi öğrendiğimde beri cleaxan 0.6 vuruyorum ilk başta çok sorun yaşadım kolumdan vurdular ama inanılmaz ağrı ve morarmalar yaptı 1 hafta kolumu kaldiramadim ama bı kaç kişiden aldığım bilgilerle öncelikle göbekten vuruyorum vurmadan önce vuracağım yeri buz akusuyle sogutuyorum sonra orayı sıkıp iğneyi dik vaziyette vuruyorum ve sonra tekrar buz akusunu koyup bekliyorum hem ağrısı az oluyo hemde morarmiyo deneyin....rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşaallah....

Mantikliymis onu bende nette yabancı bi videoda görmüştüm. Benim çok morarma olmuyo sadece igneyi yaptığım yerde minik bir kızarıklık gibi oluyo. Ama ilaç çok yakıyor. Buz yanmaya da iyi geliyor mu ?

Mantikliymis onu bende nette yabancı bi videoda görmüştüm. Benim çok morarma olmuyo sadece igneyi yaptığım yerde minik bir kızarıklık gibi oluyo. Ama ilaç çok yakıyor. Buz yanmaya da iyi geliyor mu ?
Canım yanma iğnenin ozelligiymis doktorum öyle dedi bana ama buzla sadece 5 dakika yanıyor sonra geciyo

Merhaba arkadaşlar benimde 4.cü gebeliğim bundan önceki gebeliğime kadar iğne olmamıştım bundan önceki gebeliğimde oldum hiçbir morarma olmadı ama onda kanamam olduğundan coraspirini kesmiştik boş gebelik olduğunu öğrenincede gebeliği sonlandırdık şuanda tekrak hamileyim 12 gündür iğnelerimi oluyorum ve coraspirin kullanıyorum her iğneden sonra toplu iğne kadar kırmızılık oluyor iğneyi soktuğjm yerde neden olabilir daha önce hiç olmuyordu

O kızarıklık normal bende de morarma olmayıp öyle minik kızarıklık oluyo sonuçta küçük de olsa iğne giriyo oraya sıkıntı yapma Merk etme ")

Ben oksapar kullanıyorum iğnenin havası alınmalı mı vurulmadan?

Ben oksapar kullanıyorum iğnenin havası alınmalı mı vurulmadan?

clexan oksapar gibi hazır ilacların içerisinde az hava olur bunu almasanız da sıkıntı olmaz. çünkü içindeki son damla ilaca kadar o havayla deri altinıza gider. ama almak istiyorsanız da alabilirsiniz havasını size kalmıs. ben yaptıklarımda havayı almıyorum. hocalarım icinde bir miktar hava olması iyidir iğnenin ve enjektörün içinde kalan son damlaya kadar gider deri altına diye söylerlerdi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…