• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Clexane iğne kullananlar gelin konuşalım benim gibi yenilere de tecrubelerinizi aktarın :))

clexan oksapar gibi hazır ilacların içerisinde az hava olur bunu almasanız da sıkıntı olmaz. çünkü içindeki son damla ilaca kadar o havayla deri altinıza gider. ama almak istiyorsanız da alabilirsiniz havasını size kalmıs. ben yaptıklarımda havayı almıyorum. hocalarım icinde bir miktar hava olması iyidir iğnenin ve enjektörün içinde kalan son damlaya kadar gider deri altına diye söylerlerdi. :)
Çok Mantikliymis valla

Kızlar merhaba bugün clexane yaparken iğne takıldı ilacı tam olarak yapamadım bir sorun olur mu sizce coraspirinde kullanıyorum herhalde yeterli olur

Aslında sonuna kadar bastım daha gitmedi ama çıkarınca ilaç çıktı işte en güzeli yayı içerdeykeb attırmak

aynen içerdeyken yayı attirip kendi cıkmasını sağlamak ama bir sorun olmaz o kadar. nerdeyse hepsi gidiyor zaten yay atmasada. 1-2 damla önemli olmaz :)

aynen içerdeyken yayı attirip kendi cıkmasını sağlamak ama bir sorun olmaz o kadar. nerdeyse hepsi gidiyor zaten yay atmasada. 1-2 damla önemli olmaz :)
Son iki tanesi bugün hariç baya gitti çünkü sonuna kadar bassamda çıkarınca yay atsın diyr bastırdığımda ilaç dışarı gitti ama doktora sordum aynı zamanda coraspirinde kullandığımdan sorun olmucağını dikkat etmemi söyledi iğnelerdede ciddi boyutta hava vardı nerdeyse bir parmak boşluk vardı

Son iki tanesi bugün hariç baya gitti çünkü sonuna kadar bassamda çıkarınca yay atsın diyr bastırdığımda ilaç dışarı gitti ama doktora sordum aynı zamanda coraspirinde kullandığımdan sorun olmucağını dikkat etmemi söyledi iğnelerdede ciddi boyutta hava vardı nerdeyse bir parmak boşluk vardı

evet doktorunuzun dediği gibi corasprin de varmiş sorun olmaz. içine koydukları hava deri altına girsede sıkıntı yok. belli bir miktar hava tolore ediliyor vücutta. saglıkla kucağınıza alırsınız insallah :)

Merhaba kızlar bende yeni hamileyim iğnelere 4 haftadan beri yapıyorum ama iğneler batmıyor resmen derime çok sertleşti bide bana doktorumun hemşiresi göbek deliğinin 3 parmak altına yap dedi daha önceden eczacıda göbek deliğinin etrafına yapabilirsiniz dedi sizler nasıl yapıyorsunuz hep aşağıya yapınca orası sertleşti batmıyor iğne artık

Merhaba kızlar bende yeni hamileyim iğnelere 4 haftadan beri yapıyorum ama iğneler batmıyor resmen derime çok sertleşti bide bana doktorumun hemşiresi göbek deliğinin 3 parmak altına yap dedi daha önceden eczacıda göbek deliğinin etrafına yapabilirsiniz dedi sizler nasıl yapıyorsunuz hep aşağıya yapınca orası sertleşti batmıyor iğne artık
1 hafta oncesine kadar bende karnimdan yapiyordum fakat artık karnim çıkmaya başladığı ve sertleştiği için artık bacağımdan yapıyorum bana daha kolay geldi karındansa bacaktan yapmak ama sizi bilmem. Karnimdan yaparken de karnımin sağ ve sol tarafından en yumuşak bölgeleri bulup yapıyordum.

1 hafta oncesine kadar bende karnimdan yapiyordum fakat artık karnim çıkmaya başladığı ve sertleştiği için artık bacağımdan yapıyorum bana daha kolay geldi karındansa bacaktan yapmak ama sizi bilmem. Karnimdan yaparken de karnımin sağ ve sol tarafından en yumuşak bölgeleri bulup yapıyordum.
Benim karnım daha yok ama bana göbek deliğinden çok uzaklaşma dedi ve hep aşağı olunca orası beze beze oldu iğne batmıyor artık :olamaz: bacakta nereye yapıyosun iç tarafamı dış tarafamı

Benim karnım daha yok ama bana göbek deliğinden çok uzaklaşma dedi ve hep aşağı olunca orası beze beze oldu iğne batmıyor artık :olamaz: bacakta nereye yapıyosun iç tarafamı dış tarafamı
Oturdugumda üstte kalan kısma bacakla kasigin birleşme noktasına yakın gobegimin dokunduğu yerde diyim sen anla artık

Bu iğneyi kullanırken kanaması olan var mı ben iğneyi vurduktan sonra lekelenme yaşıyorum
Ben iğne ve coraspirin kullanıyordum ve bir anda yoğun bir kanama geçirdim doktora gittiğimde kanama bölgesi açıldığını ilaçtan olabileceğini coraspirini hemen bırakmamı söyledi siz sadece iğnemi kullanıyorsunuz

Ben iğne ve coraspirin kullanıyordum ve bir anda yoğun bir kanama geçirdim doktora gittiğimde kanama bölgesi açıldığını ilaçtan olabileceğini coraspirini hemen bırakmamı söyledi siz sadece iğnemi kullanıyorsunuz
Evet sadece 0.4 clexane kullanıyorum

Bende progestan kullanıyorum günde 2 tane. İnşallah tamamen geçer bu kanamalar lekelenme ler.
İnşallah canım ya allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin iğneler insanı yıpratıyor zaten bide leke kanama olunca iyice çöküyor insan ama inşallah hepimiz için sonu güzel olur

Back