• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Clexane iğne kullananlar gelin konuşalım benim gibi yenilere de tecrubelerinizi aktarın :))

10+6 hamileyim 2 haftadır clexane muadili bir iğne kullanıyorum bende düşüğüm yok şükür fakat ilk hamileliğim olduğu için doktorum en baştan tüm testleri istedi ve şans eseri trombofili taşıyıcısı olduğumu öğrendim :( hemen başladık iğnelere inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Tam tersi göbek deliğine yakın değil deliğin 4 parmak uzaklığına yaparsan daha rahat olur. Kas dokusunun yoğun olduğu bölgelerde yakar uzun süre ağrısını hissedebilirsin. Eğer oturduğunda karnın katlanıyorsa göbek deliğinin 4 parmak sağına veya solundan deriyi iki parmağınla tutup iğneyi yapana kadar bırakma daha az acısız olur senin için. Şifa olsun inşallah

kızlar benimde 8 haftalıkken kalp atışı durdu ilk gebeliğimdi dr tahlil istedi yeni çıktı kan pıhtılaşması şu an da gebe değilim dr gebe kalınca gel bebe aspirine başlarız demişti.yalnız benim anlamadığım nokta bebe aspirini coraspirin 100 veya 300 veya clexane 0.4 0.6 0.8 mg war peki neye göre bu dereceleri veriyorlar..Hangi değere göre bilen varmı?

kızlar benimde 8 haftalıkken kalp atışı durdu ilk gebeliğimdi dr tahlil istedi yeni çıktı kan pıhtılaşması şu an da gebe değilim dr gebe kalınca gel bebe aspirine başlarız demişti.yalnız benim anlamadığım nokta bebe aspirini coraspirin 100 veya 300 veya clexane 0.4 0.6 0.8 mg war peki neye göre bu dereceleri veriyorlar..Hangi değere göre bilen varmı?
Tahlil sonuçlarını mesaj at istersen bakalım neye göre bebe aspirini demiş

Eklentiler

• IMG-20190117-WA0002.jpg
    IMG-20190117-WA0002.jpg
    140,4 KB · Görüntüleme: 157
bu şekilde çıktı canım..
Benim anladigim lupus çıkmış sizde ve lupus farklı ilaç ya da tedavi gerektiren bişiy olabilir tam emin değilim yani bi bebe aspirini yeterli gelmeyebilir. Bunların yanında trombofili paneli testlerini de yaptirmanizi öneririm. Ondan gelecek sonuçlara göre gebelik planlayın derim. Trombofili de düşüklere neden olabiliyor çünkü.

Benim anladigim lupus çıkmış sizde ve lupus farklı ilaç ya da tedavi gerektiren bişiy olabilir tam emin değilim yani bi bebe aspirini yeterli gelmeyebilir. Bunların yanında trombofili paneli testlerini de yaptirmanizi öneririm. Ondan gelecek sonuçlara göre gebelik planlayın derim. Trombofili de düşüklere neden olabiliyor çünkü.

teşekkür ederim

Kızlar Merhaba ben bugun gebe olduğumu öğrendim ve doktorum Hemen iğne ve coraspirin başlattı çünkü erken dönem kaybim var 3 tane. İlk kez şimdi igneyi yaptım ve baya yaktı ilaç. Siz neler yaşadınız ??
Merhaba gebeliğiniz sağlıklı ilerliyor mu benimde 3 düşük var

Back