Benim 3 kaybim oldu sadece ilkinde igne kullanmadim digerlerinde igne kullandim yine kaybettim .ilk defa bu gebeliğim ilerliyor demekki bebek saglikli daha oncekileri 8.haftada kaybettim saglikli degillermiş ..suan 0.6 igne kullaniyorum cor aspin kullandirmadilar zararli diye. hatta 22.haftamda detayli icin recep hasa gittim belki bilirsin turkiyenin sayili doktorlarindan ,igneye bile gerek yok dedi ailede pihti atma oykusunu duyunca o zaman kendin icin kullanmalisin dedi .aklinda olsun 32.haftada coraspini mutlaka birak
igneye de devam edebilirsin son gune kadar ..ilk cocgunu ignesiz dogurmuşsun simdi bu ikizleri bile ignesiz dogurabilirdin ama homozigot oldugumuz icin kendimizi korumak icin iğne gerekli o kadar cok insan var ki hamilelikte emboli geciren ..allah hem bizi korusun hem bebişlerimizi canim :)
bu arada faktor 5 homozigot ciddi bir pihtilasma sadece hamilelik icin degil omur boyu dikkat etmemiz lazim kardesimde de ayni gen var. onda pihti atti cok dikkatli ol eger bacaklarin morarirsa ,siserşe hemen kalp damar cerrahisine git cok uzun ucak yolculuklarini hareketsiz kalmayi onermiyorlar hormon hapi kullanmamiz yasak vs .