Sezeryanda sıkıntı olabilir canım normalde bütün dr sorun olmayacağını söylüyor içini ferah tut.Bende 32.haftada coraspini kesti ama kan sulandirici hala devam, yani şimdi mesela sancım tutsa etkisi devam edecek iğnenin o nasıl olacak
Sezeryanda sıkıntı olabilir canım normalde bütün dr sorun olmayacağını söylüyor içini ferah tut.
Sezeryanda o da coraspin ve iğne beraberken bıraktın nasılsa o zaman ikiside sorun olmaz artıkSezeryan da mı sıkıntı normal doğumda mı?
Sezeryanda o da coraspin ve iğne beraberken bıraktın nasılsa o zaman ikiside sorun olmaz artık
Kaç haftalıksın?dr'na güven allah hayırlısını nasip etsin sağlıklı sıhhatliİnşallah bakalım, doktorun bir bildiği vardır sonuçta ama çarşamba günü kontrolüm var o zaman belki iğneyi de bıraktıracak, zaten normali beklemeye devam ediyoruz, inşallah en gec sanırım iki haftaya bende iyi haberler veririm Size
Yeni günle birlikte 38+2 olacağım, hayırlısı olsun hepimiz icin...Kaç haftalıksın?dr'na güven allah hayırlısını nasip etsin sağlıklı sıhhatli
Maşallah ben kızımı 38+4te doğurmuştum.rabbim analı babalı büyütsün inşallahYeni günle birlikte 38+2 olacağım, hayırlısı olsun hepimiz icin...
Amin inşallah, rabbim bana da nasip etsin ki burada bizimle aynı korkuyu yaşayanlara moral olayım inşallah...Maşallah ben kızımı 38+4te doğurmuştum.rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Inşallah canım hayirlisiyla inşallah az kaldı senin de inanıyorumMerhabalar kızlar U umud00 isimli arkadaşın yazılarını okurken sizin forum rastladım vede çok mutlu oldum.Bu forum takibe aldım.İnşallah hepinizin doğumu sıkıntısız ve de rahat olur,henüz o aşamaya gelmeyen arkadaşların da hamilelik süreçleri rahat geçer.Allahın iznizle bende en kısa zamanda aranıza katılmayı umut ediyorum .
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin evlatlarınızı, genel anestezi siz mi istediniz yoksa zorunlu mu oldu?Merhaba arkadaşlar ara ara bu gruba yazdım.faktör 5 leiden'im var muhtemelen buradaki herkesten riskli bir durum ama 1 ay önce ikizlerimi dünyaya getirdim genel anestezi oldum ve son derece sıkıntısız oldu doğum clexan 0.4 ve coraspin kullandım 31.haftada coraspini bıraktım sezeryana girmeden 12 saat öncede iğnemi olup doğuma girdim.perinatolog doğumdan sonra 6 hafta daha iğneyi ol dedi bitmesini bekliyorum işte.bütün arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum bebek isteyenlere de rabbim en kısa sürede versin diyorum
Merhaba arkadaşlar ara ara bu gruba yazdım.faktör 5 leiden'im var muhtemelen buradaki herkesten riskli bir durum ama 1 ay önce ikizlerimi dünyaya getirdim genel anestezi oldum ve son derece sıkıntısız oldu doğum clexan 0.4 ve coraspin kullandım 31.haftada coraspini bıraktım sezeryana girmeden 12 saat öncede iğnemi olup doğuma girdim.perinatolog doğumdan sonra 6 hafta daha iğneyi ol dedi bitmesini bekliyorum işte.bütün arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum bebek isteyenlere de rabbim en kısa sürede versin diyorum
Sanırım yoğun pıhtılaşma olduğu için ameliyattan sonra da devam edeceksin dedi.ben varis çorabı filan giydim ameliyat sonrası.analı babalı büyütsün allah sizinkinide.Canım bende iğne kullanıyordum, bende doğum yapalı nerdeyse 1 ay olacak ama iğneyé neden devam ediyoruz, doktorun bilgi verdi mi? Benim arkadaş da gebelik boyunca kullanmıştı, doğumdan sonra aynı doktor ona kullandirtmamis bender ise iğneyé devam dedi doğumdan sonra da
Acaba hamile kalamamamin sebebi bu olabilirmi yani pihtilasmadan dolayı kalamamış olabilirmiyim acaba
Amin inşallah cnm insallah sorunsuz bi gebelik yaşarım bebeğime bisey olmasında ben doğuma kadar igne kullanmaya raziyimCanım gebe kalmayı etkiliyor mu bilmiyorum ama burda da okuduğun gibi gebe kaldıktan sonrası için sıkıntı oluyor pıhtılaşma sorunu, rabbim hayielisi ile gebe kalmayı nasip etsin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?