Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa süper Allah bağışlasın size inşallah canımDün betayı öğrenme şansım oldu kızlarpazartesi dr randevum var sabırsızlıkla ne diyecek diye bekliyorum
beta 5994
Cuma günü adetin 5. günüydü ve bu şekide çıktıDün betayı öğrenme şansım oldu kızlarpazartesi dr randevum var sabırsızlıkla ne diyecek diye bekliyorum
beta 5994
Amin hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinYaa süper Allah bağışlasın size inşallah canım
Yaa masallah rabbim kucağına da almayı nasip etsin keseyi gorebilirsin bize de haber ver inşallah güzel olur herseyDün betayı öğrenme şansım oldu kızlarpazartesi dr randevum var sabırsızlıkla ne diyecek diye bekliyorum
beta 5994
Amin çok teşekkür ederimYaa masallah rabbim kucağına da almayı nasip etsin keseyi gorebilirsin bize de haber ver inşallah güzel olur hersey
Sen nerde yasiyosun fransaninAmin çok teşekkür ederim![]()
inşallah pazartesi haber veririm
Tam ben soracaktım siz sordunuzSen nerde yasiyosun fransanin
Yaa 6 saat var aramizda lorientteyim Fransa'nın bitimine yakinimTam ben soracaktım siz sordunuzparisteyim siz nerde yaşıyorsunuz?
Pek bilmiyorum fransanın şehirlerini daha yeni sayılırım nisanda 2 yıl olacak buraya geleliYaa 6 saat var aramizda lorientteyim Fransa'nın bitimine yakinim
Eczane gidiyorum Allah yüzümü güldürür inşallahAmin hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin![]()
Amin amin aminEczane gidiyorum Allah yüzümü güldürür inşallah
Bende 4 ay bitecek geleliPek bilmiyorum fransanın şehirlerini daha yeni sayılırım nisanda 2 yıl olacak buraya geleli
MaşallahBende 4 ay bitecek geleli
Amin inşallah haber ver güzel olacak herşey rabbim inşallah nasip etmistir iyi düşün iyi olsunEczane gidiyorum Allah yüzümü güldürür inşallah
Alışma sürecindeyim alıştım sayiliyor ama aile özlemi çok baskınMaşallah
Hoşbuldum alisirsam daha güzel olacak daSen benden de yenisinhoşgeldin
![]()
1yıla yakın her gece eşimden habersiz ağlıyordum. Gurbet gerçekten çok zormuşAlışma sürecindeyim alıştım sayiliyor ama aile özlemi çok baskın
Olur zamanla inşallah arkadaş ortamın olduğu zaman daha iyi oluyorHoşbuldum alisirsam daha güzel olacak da![]()