Kaç dk sonra çıktı benimde Aralık ayındaki yarım saat sonra çıkmıştı buna benziyor kuruma cizgisiydi en sağlıklısı dijital gebelik testi direk ne olduğu cikiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç dk sonra çıktı benimde Aralık ayındaki yarım saat sonra çıkmıştı buna benziyor kuruma cizgisiydi en sağlıklısı dijital gebelik testi direk ne olduğu cikiyor
Canım sen benimle aynı olan testi adetten kaç gün sonra yaptınArtı işareti kaç dkda çıktı ilk 5 dk dan sonrası kuruma oluyor dijital gebelik testi var bunların onu alıp deneyin benim böyleydi ilk dk da çıkmıştı adetin 7.gunu dijitalde pozitifi gördüm adetin 7.gunune kadar hep negatifti 9.gunu kanamam oldu bı anda düşük yaptım
Adete 1 gün kala yaptım ve bu şekilde çıktı son 6 gün önce yapılan test buCanım sen benimle aynı olan testi adetten kaç gün sonra yaptın
Evet ondan aldım bir tane daha var dijital o daha iyi ama biraz daha geçsin öyle mi yapsam net çıkması için negatif görürsem çok üzülürüm artıkAdete 1 gün kala yaptım ve bu şekilde çıktı son 6 gün önce yapılan test bu
Ever benimde yarım saat sonra tam çizgisi belli olduVar bence çünkü benimkide ilk silikti yarım saat sonra çizgi belirginlesmis ti
Adetin ne zaman bende lekelenme yaşadığım için de belkide gerçi bı anda kanama oldu ondan sonra sadece 1 gün sürdü kanamadan 3 gün sonra pozitif gördüm negatif çıkarsa üzülmeyin çünkü bu dijitaller hassas olduğu için geç çıkarıyor ama sizin test aynı benim test gibiEvet ondan aldım bir tane daha var dijital o daha iyi ama biraz daha geçsin öyle mi yapsam net çıkması için negatif görürsem çok üzülürüm artık
18 şubatta olmam gerekiyor normaldeAdetin ne zaman bende lekelenme yaşadığım için de belkide gerçi bı anda kanama oldu ondan sonra sadece 1 gün sürdü kanamadan 3 gün sonra pozitif gördüm negatif çıkarsa üzülmeyin çünkü bu dijitaller hassas olduğu için geç çıkarıyor ama sizin test aynı benim test gibi
Bu testi ne zaman yaptın sanırım geç döllenme senin ondan silik çıkıyor benim adetten 3 gün önce yerleşme kanaması yaşadım18 şubatta olmam gerekiyor normalde
Dün yaptım yani adetimden 2 gün geçmişti ama ondan önce de test yaptım adet günü yine pozitif di aynı böyle ama o biraz daha geç çıktıBu testi ne zaman yaptın sanırım geç döllenme senin ondan silik çıkıyor benim adetten 3 gün önce yerleşme kanaması yaşadım
Luclerdeki testten alsana normal onda daha net çıkıyor çizgi testlerin algıları çok farklı hepDün yaptım yani adetimden 2 gün geçmişti ama ondan önce de test yaptım adet günü yine pozitif di aynı böyle ama o biraz daha geç çıktı
İlk defa görüyorum eczanelerde var mıLuclerdeki testten alsana normal onda daha net çıkıyor çizgi testlerin algıları çok farklı hep
Lıklerde test var mı ilk defa görüyorumLuclerdeki testten alsana normal onda daha net çıkıyor çizgi testlerin algıları çok farklı hep
Precition eczaneden aldim bu marka luclerden almıştım bu marka asla ne kuruma çizgisi ne de yalancı çıkarıyor bununla öğrendim ilk hamileligimi adete 3.gun kalaİlk defa görüyorum eczanelerde var mı
Evet var makyaj ve cilt bakım bolumundeLıklerde test var mı ilk defa görüyorum
Allah Allah bu luclerdemi var yarın ilk işim almakPrecition eczaneden aldim bu marka luclerden almıştım bu marka asla ne kuruma çizgisi ne de yalancı çıkarıyor bununla öğrendim ilk hamileligimi adete 3.gun kala
Tamam canım yarın ben en iyisi bunu alimEvet var makyaj ve cilt bakım bolumunde
89 cent al bende teseduf denk gelmiştim ama çok güzel bı testAllah Allah bu luclerdemi var yarın ilk işim almak
Ateş ölçerler falan oluyor onun alt kısmına doğru oluyorTamam canım yarın ben en iyisi bunu alim
Tamam canım çok sagol öpüyorum seni çok sagol cevap verdiğin aklımdaki düşünceler gitti sayendeAteş ölçerler falan oluyor onun alt kısmına doğru oluyor