• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Clearblue gebelik testi

1yıla yakın her gece eşimden habersiz ağlıyordum. Gurbet gerçekten çok zormuş
Evet bende böyle bilmiyodum gündüzleri kötü oluyorum
Olur zamanla inşallah arkadaş ortamın olduğu zaman daha iyi oluyor
2 tane eltim var Fransız onlar çalışıyor çok nadir gorusuruyoruz eşimin arkadasinin eşi var türk o da çocuklardan dolayı çok gelip gitmiyor anlayacağın yapayanlizim 😂

Bacım sana diyom clearbluenun yanılma şansı yok yüzde %99 kesin sonuç veriyor emin olmak istiyorsan diğer markaların güvendiğin testlerle de yapabilirsin ☺️

Evet bende böyle bilmiyodum gündüzleri kötü oluyorum

2 tane eltim var Fransız onlar çalışıyor çok nadir gorusuruyoruz eşimin arkadasinin eşi var türk o da çocuklardan dolayı çok gelip gitmiyor anlayacağın yapayanlizim 😂
Zamanla tanışırsın inşallah. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın 🤗

Bacım sana diyom clearbluenun yanılma şansı yok yüzde %99 kesin sonuç veriyor emin olmak istiyorsan diğer markaların güvendiğin testlerle de yapabilirsin ☺️
İnsan umutlanmak istemiyor olumsuz olur diye aynen kesin sonuç veriyor kuruma çizgisi oluyor ama yarim saat sonra falan normal olursa anında çıkıyor

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    177,8 KB · Görüntüleme: 11
Aralık ayında benim oldu belkide kimyasal gebelik geçirdim bilmiyorum ondan çizgi çıkmış olabilir ama dijital asla yanılmıyor
Evet ben sizinkini görmüştüm bir yerde o digitaler varsa vardır yoksa yoktur bende yaptım benimkini ekliyorum zaten ilk pozitif işareti çıkıyor sonra sayı yeri çıkıyor

Eklentiler

• IMG_5676.jpeg
    IMG_5676.jpeg
    142,9 KB · Görüntüleme: 6
Evet ben sizinkini görmüştüm bir yerde o digitaler varsa vardır yoksa yoktur bende yaptım benimkini ekliyorum zaten ilk pozitif işareti çıkıyor sonra sayı yeri çıkıyor
Bende direk hamile diye çıktı Türkiye'ye gidip gelene kadar düşünmüyorum rabbim inşallah nasip eder ama ailemi görüp öyle diyorum bakalım nasip doktor gerçi 6 7 ay bekle dedi

Adetin 2.gunu pas çıktı adetin 7.gunu pozitifi gormustum

Eklentiler

• 17384507952917759761682613237425.jpg
    17384507952917759761682613237425.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 7
  • Screenshot_2025-02-10-15-22-12-379_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2025-02-10-15-22-12-379_com.whatsapp.jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 5
Back