• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ClearBlue Digital Ovulasyon Testim

Ovulasyon testi ile hamile kalanlar

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selamlar, herkes ayri sey soyluyo. Kimi testleri asla sabah kullanmamlisin diyorarl ama clearblu digital de sabah ilk idrar en dogrusu diyo. Ben sabahlari test yapiyorum ama 3.gunum de hal smiley sabit olmadi yanip sonuyo. Insallah sabit gulen yuzu gormeyi bekliyorum. Sen kullaniyormusun?

kullanıyorum bende de aynı yanıp sönüyor :)

kullanıyorum bende de aynı yanıp sönüyor :)
Selam. Test cubuklari bitti bugun, 5. Gun hala yanip sonuyordu. Yeni bir paket almadan jinekologuma gittim biraz once. Sakin para harcama bunlara diye kizdi:(
Her zaman dogru sonuc vermez kendini kasma buna takilip dedi. Cope attirdi esim de cok kasiyosun ugrasma diye. Sen kullanmaya devam edicekmisin, sabit gulen yuzu kac gun sonra gorursen bana da haber verirmisin?

Canim 5. Gun ama adetten sonra kacinci gun yanip sonen yuzden sonra 4 ile 9 gun alarasinda gulen yuzu gorursunuz diyor zaten bide cubuklardan da takip edebilirsin orda da gosteriyor cizgileri koyulugunu gun gun yaz ustlerine oyle bi bak istersen haner veririm tabiki

Canim 5. Gun ama adetten sonra kacinci gun yanip sonen yuzden sonra 4 ile 9 gun alarasinda gulen yuzu gorursunuz diyor zaten bide cubuklardan da takip edebilirsin orda da gosteriyor cizgileri koyulugunu gun gun yaz ustlerine oyle bi bak istersen haner veririm tabiki
Cubuklara da bakiyordum arada bazen belirsiz ikinci cizgi bazen hic gozukmuyordu. Prospekturde zaten cizgilerden anlasilmaz yaziyo okudum. Adetimin 12. Gunu basladi yanip sonen guleryuz, 16.gun hala ayniydi. Benim hesabima goreyse 14.gun sabit kalmaliydi. Tam da o gun ben belirtilerini yasadim yumurta catlamasinin sonra da olmadi. Belli bir yuzde bayanda yaziyordu 9gune kadar surebilir onu ben de gordum ama cok gec oluyor sanki.ikinci kutuyu almadim iste bende. Bakalim sende kacinci gun sabit kalicak. Rabbim hayirlisini versin hepimize, dualarimizi kabul etsin:)

herkese merhaba ben de bu siteden clearblue.yu duydum ve denedim :) ve her akşam aynı saatte yaptım(19-19:30 arası) ve hep boş yüz çıkmıştı yapmaktan vazgeçicektim ki 18.19. ve 20. günlerinde sabit gülenyüzü yüzü yakaladım. Prospektüs te çubukta çıkan çizgileri dikkate almayın diyorlar ancak çubukta ki çizgilerde doğru sonucu veriyor çünkü gülen yüzün çıktığı günlerde çubukta ki 2 çizgi de aynı koyuluktaydı ve 21. gün boş yüz çıktı ve çubuktaki çizgilerin 1 tanesinin rengi silikleşti. Yani çubuğa da dikkat etmekte fayda var. Allah isteyen herkese nasip etsin

Merhaba kızlar benim dé bir sorum olcak bende clearblue ovulasyon testi aldım ve bu ay kullandım adetin 19.günü gülen yüz çıktı ama çubuğa baktım iki çizgi net değildi neyse o günleri degerlendirdim ama teste devam etmedim gülen yüz çıktığında 2 gün monitör de kaliyormus sürekli mi kalıyor yoksa tekrar test yaptığında mi gülen yüz çıkıyor ? Testin yanlış olduğunu düşünmeye başladım çünkü teste göre pazartesi veya dün adet olmam gerekiyordu ve hala olmadım dün gebelik testi yaptım negatif çıktı yani gebelikte yok o zaman niye hala olamıyorum sizce?:110::110:

Merhaba kızlar benim dé bir sorum olcak bende clearblue ovulasyon testi aldım ve bu ay kullandım adetin 19.günü gülen yüz çıktı ama çubuğa baktım iki çizgi net değildi neyse o günleri degerlendirdim ama teste devam etmedim gülen yüz çıktığında 2 gün monitör de kaliyormus sürekli mi kalıyor yoksa tekrar test yaptığında mi gülen yüz çıkıyor ? Testin yanlış olduğunu düşünmeye başladım çünkü teste göre pazartesi veya dün adet olmam gerekiyordu ve hala olmadım dün gebelik testi yaptım negatif çıktı yani gebelikte yok o zaman niye hala olamıyorum sizce?:110::110:
2 gün kalıp siliniyor. sılınınce tekrar yapabilirsin. 5 -6 ay once denemıstım. bana yaramadı . yakaladım ama sonuc alamadım :sopa:

2 gün kalıp siliniyor. sılınınce tekrar yapabilirsin. 5 -6 ay once denemıstım. bana yaramadı . yakaladım ama sonuc alamadım :sopa:
İşte benim testimde gülen yüz çıktı sonra kayboldu durmadı 2 gün sanırım testim doğru değildi çünkü ne gebelik var ne gelen giden :KK43:

İşte benim testimde gülen yüz çıktı sonra kayboldu durmadı 2 gün sanırım testim doğru değildi çünkü ne gebelik var ne gelen giden :KK43:
yanıp sönenmıydı ? sabıt yuzmuydu. sabit cunku 2 gun kalıyor.
ben 2 ay yapmıstım. 2 ay yakaladım canım aynen 48 saat sılınmedı zaten o sılınmeden yenı test yapamıyosun

senınkı sılındıyse yapsaydın keske tekrar.

yanıp sönenmıydı ? sabıt yuzmuydu. sabit cunku 2 gun kalıyor.
ben 2 ay yapmıstım. 2 ay yakaladım canım aynen 48 saat sılınmedı zaten o sılınmeden yenı test yapamıyosun

senınkı sılındıyse yapsaydın keske tekrar.
Yok sabit yüz olandı ama göründü gitti kalmadı ekranda bende nebiliyim ya heyecanlandim zaten hiç düşünmedim o 2 3 günü degerlendirdim sonra bıraktım devam etmedim 1 haftadır kasiklarim agriyo ara ara adet oldum olcam diyorum bi gelemedi neyse bekliycem artık bidaki ay daha bilinçli kullanırım ins teşekkür ederim cevabın için cnm :)

Yok sabit yüz olandı ama göründü gitti kalmadı ekranda bende nebiliyim ya heyecanlandim zaten hiç düşünmedim o 2 3 günü degerlendirdim sonra bıraktım devam etmedim 1 haftadır kasiklarim agriyo ara ara adet oldum olcam diyorum bi gelemedi neyse bekliycem artık bidaki ay daha bilinçli kullanırım ins teşekkür ederim cevabın için cnm :)
ınsallah yakalamıssındır.
Hayırlısı olsun canım. benım 15 aydır nedensız olmuyor. :işsiz: dr takiplede yaptık yıne olmadı. o yuzden fazla takılma
yanı olacagı varsa olur. elımızden gelenı yapıyoruz zaten :dua:

ınsallah yakalamıssındır.
Hayırlısı olsun canım. benım 15 aydır nedensız olmuyor. :işsiz: dr takiplede yaptık yıne olmadı. o yuzden fazla takılma
yanı olacagı varsa olur. elımızden gelenı yapıyoruz zaten :dua:

Evet kesinlikle vaktinden önce olmuyor işte benimde bu ay 6. Denemeydi ins en yakın zamanda olur Rabbim tüm isteyenlere versin aratmasin ins

arkadaşlar 1 aydır hiçbir yerde clearbule digital ovulasyon testi bulamıyorum. siz nerden alıyosunuz? internetten mi ?

Evet canım gitti gidiyor diye bir site var orda satılıyor

kizlar... clear blue digital ovulasyon testini aldm..ilk kullanimim.. agustostan beri duzenli olmasada korunmadan iliskideyizz.2 aydir duzenli sayilabilir. olmuomu die fena stresteyim.. bugun gulen yuzu yakaladim.. dua edinn isallahhh olsunnn...buarada hormonlar filanda nomral ama adetler hep duzensizz...

Bende bu ay 2.kez kullandım clearblue yu ama 3 gün gülen yüz çıktı yani ilk gülen yüzü gördüğümde testi bırakmadım devam ettim sonraki günler de o şekilde 3 gün gülen yüz gördüm bugün negatif çıktı yani dün yumurtlama oldu demek oluyo sanırım bugünü ve yarını iyi degerlendiricem inş dua edin kızlar inş isteyen herkesin olur en yakın zamanda

Back