• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ClearBlue Digital Ovulasyon Testim

Ovulasyon testi ile hamile kalanlar

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende bu ay 2.kez kullandım clearblue yu ahikmet...
ün gülen yüz çıktı yani ilk gülen yüzü gördüğümde testi bırakmadım devam ettim sonraki günler de o şekilde 3 gün gülen yüz gördüm bugün negatif çıktı yani dün yumurtlama oldu demek oluyo sanırım bugünü ve yarını iyi degerlendiricem inş dua edin kızlar inş isteyen herkesin olur en yakın zamanda
Insallah rabbim isteyen herkese nasip etsinn. Beklemek buyuk stress... vardır herseyde bi hayir hikmet

Ayyyy tmmmm canım yaaa cok iyisin sennn hamilesin duaaaa ett bana olurmuu allah sana saglık sıhhat versin inşallah bn b u ayyy artık bigün ilişki bi gün ilişki yok ypcammm inş tutar bu arada o çift çizgiyi gördüğüm gibimi ilişkiye grim ve bi sonraki gün de ilişki olsun dimii anldgm kadarıyla AA

merhaba ovulasyon testi hangi marka kullandınız ve hangi günleri degerlendirdiniz ?

Peki bu konuda basarili oldugunuz icin sormak isterim
Ovulasyon testlerine inancimi kaybettim
Hangi gunleri degerlendirdiniz adetten sonra
Can'ım en güzeli adet bitiminden sonra bir gün boş bir gün dolu dene yeni adet dönemin gelene kadar biraz yorucu ama şans yüksek

Canım biz o günler diye takmadık gün aşırı denedik üç yıl yoktu allah nasip etti oldu E="Globalist, post: 48230015, member: 772364"]Peki bu konuda basarili oldugunuz icin sormak isterim
Hangi gunleri degerlendirdiniz adetten sonra[/QUOTE]
Cabım

Canım biz o günler diye takmadık gün aşırı denedik üç yıl yoktu allah nasip etti oldu E="Globalist, post: 48230015, member: 772364"]Peki bu konuda basarili oldugunuz icin sormak isterim
Hangi gunleri degerlendirdiniz adetten sonra
Cabım[/QUOTE]
Sağlıkla gelsin cinsiyetiniz ne oldu merak ettim ☺️

Back