Ben bu ovulasyon testlerini ikinci ve üçüncü bebeklerimi düşündüğüm zaman kullanmaya basladim ikinci bebekte kullamdigim ay hamile kaldim ucuncunde nerdeyse bir seneden fazla ugrastim o yüzden uzmani oldum bu testlerin clearble çok kullandim üstelik monitorunu ve stik testlerini kullandim mesela monitorlu testte fatkli gösterirdi digital testte farkli birde onlara ek olarak çubuk test kullanirdim çok para harcadim bu testlere çok... Sonra baktim en ucuz testte en pahali testte pozitifse pozitif veriyor birbirlerinden farki yok sonra clearblue biraktim.zaten destek olmadi köstek oldu sürekli ya cubuklarinda problem cikti ya monitöründe... digital testi sevemedim anlayacagin,tavsiye ederim ebayda çubuk ovulasyon testleri var çok ucuz yirmili clearblue fiyatina yüzden fazla alirsin onlardan kullandim çokça memnun kaldim nerde oturuyosun bilniorum ama çoğu satici tüm dünya ülkelerine kargo yapiyorum coguda free shipping oluyor bir arastir bak istersen maksat eğer yumurtlama günlerini bulmaksa en pahalusida en ucuzuda ayni görevi yapior