Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim butun dualarim seninle insallah sende ekim 2016 anneleri topiginde yerini alacaksinTmmmm canım inşşş allah o güzel dualarını kabul etsin bn ona herseyi yediririm cnm inş olsunda allahım sen cok büyüksün uygulycm
Testi attin mi buraya ben gormedim cunku canim koyulasiyorsa muhtemelen yumurtluyorsun cok iyi degerlendirEee testi nasıl gördün git gide koyulasıyor belirgin olmaya başladı
Yok yok hic bir sakincasi yok canimBide ayptr söylemesi dün ilişki oldu bugün ov, testi yptm sakıncası yok dimi
Yihuuuuu yumurtluyorsuuuuunnn caniiimmm bu harikaaaa ustelik oldukca belirginŞimdide böyleee
Var kesinlikle canim son attiginda daha da belirgin yumurtluyor olmasan o cizginin yeri bembeyaz olur ama senin bariz cizgi varVarmı canım yoksa psikoljk mi grüyorm
Canim ben cizgili test hic yapmadim clear blue nun digital testini yaptim onda yumurtlama gununde gulen yuz cikiyor,ama senin testinde yumurtlama olmasa ikinci cizginin cikacagini da sanmiyorumYa canım sleek ordmısın buu test silik gibi cıkmış ya emin misin yumurtlama oldgndan Çünkü adetim in 10.günü ve bazı sayfalara bktm silik olsa negatif oluyor muş senin testin koyu muydu yoksa silik miydi yrdımcı olur musun cnm
Can'ım o testlerde ıkısınınde aynı koyulukta olması gerekiyor ozaman yumurtlama olucagını belirtiyor bak benim 11.gun meselaHmm anladım cnm başka kimse ykmu
Selamlar, herkes ayri sey soyluyo. Kimi testleri asla sabah kullanmamlisin diyorarl ama clearblu digital de sabah ilk idrar en dogrusu diyo. Ben sabahlari test yapiyorum ama 3.gunum de hal smiley sabit olmadi yanip sonuyo. Insallah sabit gulen yuzu gormeyi bekliyorum. Sen kullaniyormusun?merhaba;
clearblue dijital ovülasyon testi sabah yada herhangi bir saate yapılması fark ediyormu :)
yani her gün aynı saattemi yapılmalı