• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ClearBlue Digital Ovulasyon Testim

Ovulasyon testi ile hamile kalanlar

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tmmmm canım inşşş allah o güzel dualarını kabul etsin bn ona herseyi yediririm cnm inş olsunda allahım sen cok büyüksün hepsini uygulycm

Tmmmm canım inşşş allah o güzel dualarını kabul etsin bn ona herseyi yediririm cnm inş olsunda allahım sen cok büyüksün uygulycm
Canim benim butun dualarim seninle insallah sende ekim 2016 anneleri topiginde yerini alacaksin :KK200::anneadayı:

Ayyy inşşşş hayali bile cokkkk güzellik

Eee testi nasıl gördün git gide koyulasıyor belirgin olmaya başladı

Bide ayptr söylemesi dün ilişki oldu bugün ov, testi yptm sakıncası yok dimi

Ewet attım canım biii ona bkk snra şimdş atacagmaaaa bkkkk

Şimdide böyleee

Eklentiler

• IMG_20160124_150247.jpg
    IMG_20160124_150247.jpg
    14,3 KB · Görüntüleme: 280
Ayyyy cnmmm ciddimisin tavuktaaa olduk bennn o zmn işe bşlıyım birazdannn ☺ ayyyy allahım adetim düzensiz ama 30,35,40günde oluyorm bakadr erknmiiii

Demkk kiiii bn adetin 10,günü yumurtluyorum gıt gıt gıdakkkkkkk yarın tekrar test yapsam demkkş tammmm koyulaşırrr

Ya canım sleek ordmısın buu test silik gibi cıkmış ya emin misin yumurtlama oldgndan Çünkü adetim in 10.günü ve bazı sayfalara bktm silik olsa negatif oluyor muş senin testin koyu muydu yoksa silik miydi yrdımcı olur musun cnm

Ya canım sleek ordmısın buu test silik gibi cıkmış ya emin misin yumurtlama oldgndan Çünkü adetim in 10.günü ve bazı sayfalara bktm silik olsa negatif oluyor muş senin testin koyu muydu yoksa silik miydi yrdımcı olur musun cnm
Canim ben cizgili test hic yapmadim clear blue nun digital testini yaptim onda yumurtlama gununde gulen yuz cikiyor,ama senin testinde yumurtlama olmasa ikinci cizginin cikacagini da sanmiyorum

Hm senin ki hep koyu işte bnmki yani yumurtlama olmamış mıı biz yine herseye ragmen denedik ams bklm hyrlısı

merhaba;

clearblue dijital ovülasyon testi sabah yada herhangi bir saate yapılması fark ediyormu :)
yani her gün aynı saattemi yapılmalı

merhaba;

clearblue dijital ovülasyon testi sabah yada herhangi bir saate yapılması fark ediyormu :)
yani her gün aynı saattemi yapılmalı
Selamlar, herkes ayri sey soyluyo. Kimi testleri asla sabah kullanmamlisin diyorarl ama clearblu digital de sabah ilk idrar en dogrusu diyo. Ben sabahlari test yapiyorum ama 3.gunum de hal smiley sabit olmadi yanip sonuyo. Insallah sabit gulen yuzu gormeyi bekliyorum. Sen kullaniyormusun?

Back