Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar ilk 10 dakika da cikti. Kuruma cizgisi olabilir mi. Adet oldum sandım 1 gün cok cok az kanama geldi kirmizi renk degildi bugun kesildi tamamen. Bende test yaptım. Test bu şekilde
Eki Görüntüle 2831537
Var gibi hayırlı olsun:)Kizlar ilk 10 dakika da cikti. Kuruma cizgisi olabilir mi. Adet oldum sandım 1 gün cok cok az kanama geldi kirmizi renk degildi bugun kesildi tamamen. Bende test yaptım. Test bu şekilde
Eki Görüntüle 2831537
Pembis bu gebelik görünüyor ama kanama için doktora git canım kimyasal olmasınKizlar ilk 10 dakika da cikti. Kuruma cizgisi olabilir mi. Adet oldum sandım 1 gün cok cok az kanama geldi kirmizi renk degildi bugun kesildi tamamen. Bende test yaptım. Test bu şekilde
Eki Görüntüle 2831537
Ya cok degisik uzayan akinti kahve rengi kırmızı gibi. Anlam veremedimPembis bu gebelik görünüyor ama kanama için doktora git canım kimyasal olmasın
Bekle bakalım yarınıYa cok degisik uzayan akinti kahve rengi kırmızı gibi. Anlam veremedim
Canim adetine kac gun war yada 2gun snra testi tekrarla koyulasma warsa gebelik wardirKizlar ilk 10 dakika da cikti. Kuruma cizgisi olabilir mi. Adet oldum sandım 1 gün cok cok az kanama geldi kirmizi renk degildi bugun kesildi tamamen. Bende test yaptım. Test bu şekilde
Eki Görüntüle 2831537
Bnce var ama sn yine yap bi ihtimale karsi ondada ayni cikarsa kan ver hemenKizlar ilk 10 dakika da cikti. Kuruma cizgisi olabilir mi. Adet oldum sandım 1 gün cok cok az kanama geldi kirmizi renk degildi bugun kesildi tamamen. Bende test yaptım. Test bu şekilde
Eki Görüntüle 2831537
Adetim 2 gün geçtiCanim adetine kac gun war yada 2gun snra testi tekrarla koyulasma warsa gebelik wardir
Adetim 2 gün geçti
1 gün kahverengi uzayan yapıda kanama gibi birsey oldu kesildi test te böyle çıktıCanim adetine kac gun war yada 2gun snra testi tekrarla koyulasma warsa gebelik wardir
Sabah alıp yapicam tekrar hemenBnce var ama sn yine yap bi ihtimale karsi ondada ayni cikarsa kan ver hemen
Bence gebesinizKizlar ilk 10 dakika da cikti. Kuruma cizgisi olabilir mi. Adet oldum sandım 1 gün cok cok az kanama geldi kirmizi renk degildi bugun kesildi tamamen. Bende test yaptım. Test bu şekilde
Eki Görüntüle 2831537
İnsallahBence gebesiniz
Bunlari simdi yaptim yok gibi ha ne dersinPembis bu gebelik görünüyor ama kanama için doktora git canım kimyasal olmasın
Nasıl yok var canım belliBunlari simdi yaptim yok gibi ha ne dersinEki Görüntüle 2831622
Ve hemen kan ver kadın doğuma görün iki günnde bir kan ver artış önemliBunlari simdi yaptim yok gibi ha ne dersinEki Görüntüle 2831622
Bunlari bu sabah yaptım yok gibi sankiBence gebesiniz
Ve hemen kan ver kadın doğuma görün iki günnde bir kan ver artış önemli
Geç döllenme olmuştur belki ondn bu kadr siliktirBunlari simdi yaptim yok gibi ha ne dersinEki Görüntüle 2831622