Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün geçti2. Fotoğraf da çok çok çok hafif bir çizgi gördüm ama adetinize kaç gün var ?
Bir kan verin, 2 gün gecikince genelde koyu çıkması gerekiyor geç döllenme vs olmadıysa. Kan vererek netleşir ancak.2 gün geçti
Benim hep dış gebelik oluyor. O zaman böyle silik ve düşük çıkıyor kanda. Varsa yine öyledir diye düşündümBir kan verin, 2 gün gecikince genelde koyu çıkması gerekiyor geç döllenme vs olmadıysa. Kan vererek netleşir ancak.
Evet hemen ama 2 gün gecikmeye göre fazla silikHemen mi belirdi?
Belki geç yumurtlamışsındır. Erken gebelik testi dene insallah onda çıkar net bi şekilde.Evet hemen ama 2 gün gecikmeye göre fazla silik
Benim adetimi 10 gün geçtikten sonra erken gebelik testinde silik çıkmıştı. Son adet tarihime göre 8,5 haftalık hamile olmam gerekiyor ama şuan 6,5 haftalık hamileyim. Yani bazen geç döllenme oluyor emin olmak için kan verin yarın bir sağlık ocağında. Ben adet günümde kaset test yapmıştım hiç bir şey çıkmamıştı.Benim hep dış gebelik oluyor. O zaman böyle silik ve düşük çıkıyor kanda. Varsa yine öyledir diye düşündüm
Maalesef kuruma çizgisi
Hayalet çizgi İçin mi bakıyoruz ?
Kusura bakmayın kıymetli zamanınızı çaldımHayalet çizgi İçin mi bakıyoruz ?
Ciddiye alınacak bı çizgi degil
Benim adetimi 10 gün geçtikten sonra erken gebelik testinde silik çıkmıştı. Son adet tarihime göre 8,5 haftalık hamile olmam gerekiyor ama şuan 6,5 haftalık hamileyim. Yani bazen geç döllenme oluyor emin olmak için kan verin yarın bir sağlık ocağında. Ben adet günümde kaset test yapmıştım hiç bir şey çıkmamıştı.
Malesef değilMaalesef kuruma çizgisi
Dış gebelik düşük oluyor sürekli yazmış neden insanların hevesini kiriyorsunuz ki yoksa yok yazabilirsiniz bence inanın en ufak destek bile bizim gibi bekleyenlere nasıl umut oluyor bilemezsinizHayalet çizgi İçin mi bakıyoruz ?
Dış gebelik düşük oluyor sürekli yazmış neden insanların hevesini kiriyorsunuz ki yoksa yok yazabilirsiniz bence inanın en ufak destek bile bizim gibi bekleyenlere nasıl umut oluyor bilemezsiniz
2.ci de var gibi erken gebelik testi yapın birde bu kaset testlerde çıkmıyor net olarak bazen
Sen bakma o zamanHayalet çizgi İçin mi bakıyoruz ?