Çizgi var mı yoksa beynim bana oyun mu oynuyor :)

İki gün sonra randevum var zaten hala adet olmamış olursam, o zaman test yaptırmayı düşünüyorum. Çok sevindim sizin adınıza sağlıkla gelsin bebeğiniz

Ne güzel maşallah. Bilginiz var mı acaba adet döneminde ovulasyon testi silik çizgi çıkarsa bı anlamı olur mu?

Ne güzel maşallah. Bilginiz var mı acaba adet döneminde ovulasyon testi silik çizgi çıkarsa bı anlamı olur mu?
Ovulasyon testinde silik çizgi yumurtlama günü dışında her zaman silik çıkar. Yani Yumurtlama dönemi ikinci çizgi kırmızı çıkar. Gebelik testi olarak kullanılmaz doğru sonuç vermiyor yani. Bir çok kez denedim

Arkadaşlar benimde şüphelerim var benimde regli olacakmis gibi agrilarim çok çok fazlaydı kasik batması bel sırt agrisi çok var test yaptım 3 tane hep çıktı ama boyle dikkatli bakarak ve yarım saat 1 saat arası belirginleşen daha sonra kan verdim 1.20 çıktı belki yükselme olabilir dediler ama sorun şu ben 2-3-4 Temmuz regl oldum 14-16 yumurtlama ve 27 temmuzda tekrar regl oldum pembe kahve vişne çürüğü ve pıhtılı şekilde normalde bat 31 temmuzdu ama ben o zamana kadar çoktan regl olup bitirmiştim sizce gebelik olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…