- 25 Temmuz 2022
- 144
- 356
- 34
- Konu Sahibi ipekdenizgunes
Ayy öyle yazınca heyecanlandım, hala net değil bekliyorum bakalımGözünüz aydın tebrikler:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy öyle yazınca heyecanlandım, hala net değil bekliyorum bakalımGözünüz aydın tebrikler:))
Yarın ilk idrar ile tekrar yap canım yada kan testi yaptır en garantisiBugün adet günümdü ama olmadı, belki psikolojik de olabilir hakkımızda hayırlısı artık beklemekten başka çare yok
Inşallah vardır. Kan testi için birkaç gün bekle kuzum. Kafan rahat eder garanti olur.Bugün adet günümdü ama olmadı, belki psikolojik de olabilir hakkımızda hayırlısı artık beklemekten başka çare yok
Bir iki gün daha sabredeyim diyorum, hala adet olmazsam kan testi yolu görünürYarın ilk idrar ile tekrar yap canım yada kan testi yaptır en garantisi
Bekliyorum ama geçmiyor zamanInşallah vardır. Kan testi için birkaç gün bekle kuzum. Kafan rahat eder garanti olur.
Gebelik varsa bugün bile çıkar. Gebelik testi alıp yapabilirsin. Ben âdet günümde yaptım çıktı silik çizgi. O gün gidip kan testi verdim şükür 200 çıkmıştı hakkınızda hayırlısı inşaallah hamilesinizdirBekliyorum ama geçmiyor zaman
İki gün sonra randevum var zaten hala adet olmamış olursam, o zaman test yaptırmayı düşünüyorum. Çok sevindim sizin adınıza sağlıkla gelsin bebeğinizGebelik varsa bugün bile çıkar. Gebelik testi alıp yapabilirsin. Ben âdet günümde yaptım çıktı silik çizgi. O gün gidip kan testi verdim şükür 200 çıkmıştı hakkınızda hayırlısı inşaallah hamilesinizdir
Ne güzel maşallah. Bilginiz var mı acaba adet döneminde ovulasyon testi silik çizgi çıkarsa bı anlamı olur mu?Gebelik varsa bugün bile çıkar. Gebelik testi alıp yapabilirsin. Ben âdet günümde yaptım çıktı silik çizgi. O gün gidip kan testi verdim şükür 200 çıkmıştı hakkınızda hayırlısı inşaallah hamilesinizdir
Bekliyorum ama geçmiyor zaman
İnşallah inşallahCanım benim..
Senden güzel haber gelecek ben inanıyorum
Ovulasyon testinde silik çizgi yumurtlama günü dışında her zaman silik çıkar. Yani Yumurtlama dönemi ikinci çizgi kırmızı çıkar. Gebelik testi olarak kullanılmaz doğru sonuç vermiyor yani. Bir çok kez denedimNe güzel maşallah. Bilginiz var mı acaba adet döneminde ovulasyon testi silik çizgi çıkarsa bı anlamı olur mu?
Haklısın canım ne yapalım umut fakirin ekmeği işteOvulasyon testinde silik çizgi yumurtlama günü dışında her zaman silik çıkar. Yani Yumurtlama dönemi ikinci çizgi kırmızı çıkar. Gebelik testi olarak kullanılmaz doğru sonuç vermiyor yani. Bir çok kez denedim
Ne yaptınız sonucunuz bellimi merak ettim inşallah hamilesinizdirİnşallah inşallah
Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahAyy öyle yazınca heyecanlandım, hala net değil bekliyorum bakalım
Yarın randevum var bekliyorum bakalımNe yaptınız sonucunuz bellimi merak ettim inşallah hamilesinizdir
İnşallah alırım o güzel haberleri, teşekkür ederimGüzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah
Sonuç belli oldu mu?İnşallah alırım o güzel haberleri, teşekkür ederim
8 gün gecikme sonunda adet başladı maalesefSonuç belli oldu mu?
Sağlık olsun allah en kisa zamnda hayırlı haberler almayı nasip etsin insallh8 gün gecikme sonunda adet başladı maalesef