Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harda aş orda başSəni çağıracaqdım guya Davet beklememiş
El sanatlarına bayılıyorum..Ve ilk ve son ebru sanatı deneyimim
Eki Görüntüle 2692757
Bence boyadan çok teknik önemli.. en basitinden bile güzel şeyler çıkar. 2 cizikten bile.Teşekkürler.
Sulu boya
Bendeee bide yapması o kadar zevkli kiiii. Resim yapmaktan çok başka bişey bu ebru sanatı.El sanatlarına bayılıyorum.. ❤
Sizinkiler baya guzel ya benimkini döverBunlar benim ilk amatör cizimlerim diğerleri hep flaşta
Eki Görüntüle 2692758 Eki Görüntüle 2692759 Eki Görüntüle 2692761 Eki Görüntüle 2692762
Yok yok sende de var belli ne güldürdün beniSizinkiler baya guzel ya benimkini döver
Pembe tonlarda olanı çerçeveletip astım salonumun duvarınaVay vayy bende doğa yapmak istiyorum yakın zamanda.. çok hoşlar.
Bende astım. Karınca kararinca yapıyoruz ben hep kendim kendime gelistirdigim şeyler. Yani çok yaptım aslında.. boya almak hobim olduPembe tonlarda olanı çerçeveletip astım salonumun duvarına
Çok hoş duruyor gerçekten şimdi de bi iş üstündeyim ama hevessizim ya ayda bir biraz boyuyorum o kadar
Yaparsan paylaşırsın burda. Takipteyim
Hiç de bile bence çok hoşlarSizinkiler baya guzel ya benimkini döver
Tablo yapmaya malzeme alıcam sizin sayenizde ben baya ara verdim ya yağlı boyalar sulu boyalar özledim resimler dosyada kaldı gitti öyle 1 senedir hiç cizmiyorumYok yok sende de var belli ne güldürdün beni
Diğerlerini de çeker atarım inşallah güzel bir topic olurHiç de bile bence çok hoşlar
Benim bide karakalem portrelerim var. Birebir kişiyi yaptığım için paylaşamıyorum annemi halamı eşimi ve en yakın arkadaşımı yapmıştım ünlü birini yapsam paylaşırdım mutlakaBende astım. Karınca kararinca yapıyoruz ben hep kendim kendime gelistirdigim şeyler. Yani çok yaptım aslında.. boya almak hobim oldu
Evet beni de heveslendirdi topic. Bayadır ara verdiydim yarın başlıyım. Hedefim onu bitirip burda paylaşmakDiğerlerini de çeker atarım inşallah güzel bir topic olur
Portre cizmiyorum çizerim ama o kategori yok bendeBenim bide karakalem portrelerim var. Birebir kişiyi yaptığım için paylaşamıyorum annemi halamı eşimi ve en yakın arkadaşımı yapmıştım ünlü birini yapsam paylaşırdım mutlaka
Bende heveslendim fircalarami atmistim yeniden almam gerek malzemeEvet beni de heveslendirdi topic. Bayadır ara verdiydim yarın başlıyım. Hedefim onu bitirip burda paylaşmak
Hayatımda 1 kere portre çizdim çok güzel. Oldu o kişi de eşim şimdi ugraşsam kimseyi cizemem aşk nasıl da ayrıntılı cizdiriyorPortre cizmiyorum çizerim ama o kategori yok bende