Tüm malzemelerim var. Evlenmeden önce bi tabloya başlamıştım karakalemle altyapısını oluşturdum, güzelce yepisyeni yağlı boyalar da aldıydım. Araya düğün falan girdi kaldı öyle. 4 sene geçmiş yeni çıkardım daha devam edeyim diye azcık boyayıp bırakıyorumBende heveslendim fircalarami atmistim yeniden almam gerek malzeme
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cizdiklerimiz
- Konu Sahibi H M
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
- 308
Bitir de bize at gözümüz gönlümüz açılsınTüm malzemelerim var. Evlenmeden önce bi tabloya başlamıştım karakalemle altyapısını oluşturdum, güzelce yepisyeni yağlı boyalar da aldıydım. Araya düğün falan girdi kaldı öyle. 4 sene geçmiş yeni çıkardım daha devam edeyim diye azcık boyayıp bırakıyorum
- 22 Ağustos 2015
- 29.616
- 1
- 86.357
- 598
Çok guzeeel.Eki Görüntüle 2692780
Bu da kızımın yatağının başlığının üstüne çizdiğim kedimiz
Tahta kalemi ve kuru boya ile
- 22 Ağustos 2015
- 29.616
- 1
- 86.357
- 598
Yok kız bilerek cizmiyorum benVardır vardııır. Ayrıca onun kolay yolu var ki. Söylerim sana bi ara sır ama ressam sırrı
Ohoo hanımlara bak biz napalım mandalamızı mı paylaşalım
Resim fotoğraf çok seviyorum yapıcı değil izleyiciyim sizide izliyiciğim hipnoz olmuş gibi video izliyorum bazen böyle
Ay dimi yaa insanı hipnoz ediyor bu videolar resmen. Gözünü alamıyorsun
Ya çok tatlısın inşallah yapıcam heveslendimBitir de bize at gözümüz gönlümüz açılsın
- 22 Ağustos 2015
- 29.616
- 1
- 86.357
- 598
Ben bikere okulda çizdim. Herkes dersi bana yaptırdı.. eğer yaparsam siparisler bitmez bide.. valla o hatayı bikere yaptımNiye kız çizsene ne güzel. Ben özel günlere yaptım hediye derdinden kurtulmuş oluyorsun yaratıcı bi hediye oluyor
Hep kedili bayıldım ya hepsi çok tatlııııEki Görüntüle 2692785 Eki Görüntüle 2692786 Eki Görüntüle 2692787
Bunlar da kara kalem duvar boyamalarım
- 22 Ağustos 2015
- 29.616
- 1
- 86.357
- 598
Sen duvarları boyuyorsun senin minnak nabarEki Görüntüle 2692785 Eki Görüntüle 2692786 Eki Görüntüle 2692787
Bunlar da kara kalem duvar boyamalarım
Ya ben ciddi ciddi sipariş alıyordum bi ara en yakın arkadaşımın arkadaşının arkadaşıydı arkadaş durumundan para almadım kız da mahçup olmamak için kitap hediye etti banaBen bikere okulda çizdim. Herkes dersi bana yaptırdı.. eğer yaparsam siparisler bitmez bide.. valla o hatayı bikere yaptım
- 6 Ağustos 2010
- 1.892
- 3.809
- 333
Kedilere bayılıyorumHep kedili bayıldım ya hepsi çok tatlıııı
- 22 Ağustos 2015
- 29.616
- 1
- 86.357
- 598
Yapın yapın bebiş gelince zor olur hemde de zihin dinlenirTablo yapmaya malzeme alıcam sizin sayenizde ben baya ara verdim ya yağlı boyalar sulu boyalar özledim resimler dosyada kaldı gitti öyle 1 senedir hiç cizmiyorum
- 6 Ağustos 2010
- 1.892
- 3.809
- 333
Onlara da vermiştim bir duvarıSen duvarları boyuyorsun senin minnak nabar
Sürreal çalışmalar çıkardılar
- 22 Ağustos 2015
- 29.616
- 1
- 86.357
- 598
Ohoo hanımlara bak biz napalım mandalamızı mı paylaşalım
Resim fotoğraf çok seviyorum yapıcı değil izleyiciyim sizide izliyiciğim hipnoz olmuş gibi video izliyorum bazen böyle
Bende bayılıyorum izlemeye.. içim gidiyor hem hemen yapasin geliyor ama tembellik oluyor