- 14 Aralık 2020
- 177
- 101
Bebiş değiller artık 4 yaşındalar ama ev işi yemek çocuk bakımı yetişemiyorum çok az zaman kalıyo bana. Büyük defter daha iyi daha büyük resimler yapınca eller daha iyi açılıyo bu eskizler a4 boyunda gsliba en fazla daha büyüğünü görmedimBebistenmi yok. Haklısın insan oturdumu.basina kalkamiyor ya ama uçağı bucağı yok büyük defter alicam eskiz onda clzisicam artık bugün bı hisimla gittim yasağı unuttum meger kapaliymis
Yok yok buyuklei de var ama resim defterine geçtim ya uçlu kalem kullan bide çizimler için üstüne geç sonraBebiş değiller artık 4 yaşındalar ama ev işi yemek çocuk bakımı yetişemiyorum çok az zaman kalıyo bana. Büyük defter daha iyi daha büyük resimler yapınca eller daha iyi açılıyo bu eskizler a4 boyunda gsliba en fazla daha büyüğünü görmedim
Uçlu kalemle güzel çizemiyorum ben alışkın değilimYok yok buyuklei de var ama resim defterine geçtim ya uçlu kalem kullan bide çizimler için üstüne geç sonra
Ben 0.3 ile golgelendiriyorum. Cok yoğun yerlerde ve arama çizgilerinde 0.5 kullanıyorum.Yok yok buyuklei de var ama resim defterine geçtim ya uçlu kalem kullan bide çizimler için üstüne geç sonra
İyi oluyor canim ben 0.7 de kullanıyorumBen 0.3 ile golgelendiriyorum. Cok yoğun yerlerde ve arama çizgilerinde 0.5 kullanıyorum.
Normal kalem gibi düşün ince hatlar için güzel oluyor daha kontrollü çiziliyorUçlu kalemle güzel çizemiyorum ben alışkın değilim
Ney varAklımda bir iki birşey var ama özel vakit ayırmam lazım. Bir türlü oturamiyorum başına.
Geçenlerde bir avuç sulu boya fırçası aldım. Beş dakika sonra yavaşça biraktim.
Benm evdekileri görsenGeçenlerde bir avuç sulu boya fırçası aldım. Beş dakika sonra yavaşça biraktim.
Dedim elindekileri bitir önce ve evdeki birkaç fırça suluboya başlangıç için neyine yetmiyor.
Günaydın.
Aklımda olanlar yarım kalanlar yani bir başlasam bitecek de. İşte. :)Benm evdekileri görsen
Boyaları 2 şer tane alıyorum
İnsan zabtedemiyor ben de çok seviyorum kırtasiye malzemelerini yaa
Haklısın meşguliyet in oluyordur annelere düştü birçok şey ama çiz bekliyorumÇok küçük değiller ama iki oğlum var.
Dersleri takipleri ev işi derken bakıyorum akşam olmuş ve yorulmusum.
Yaa bı suru çizen vardı aklımda değiller yoksa etiketlicem resimleri gördükçe içim açılıyor herkesin kendine özgü resimleri deAklımda olanlar yarım kalanlar yani bir başlasam bitecek de. İşte. :)
Annesine çekmiş benm aannemle babamın el sanatı çok güzeldir aralarında kardeşlerimin bitek ben çiziyorumİnşaallah bakalım.
Büyük oğlum yetenekli bazen onunla çiziyoruz çok iyi geliyor.
Haklısın benm masamda hep kalemle defter duruyor oturup oturup yarımları tamamliyorum bende çocuk yok benmde zamanım olmuyor aşırıBir de insan cizdikce açılıyor.
Bir seneye yakın oldu adamakalli oturup cizmeyeli.