Çalışırken el altlığı kullanıyor musun?
El altlığı değil de dosya kullanıyorum canimÇalışırken el altlığı kullanıyor musun?
Gidemiyorum ki kardeş gidebilesem.. nasilsinn geldim
Bak bak canım Aktif sayfamızForuma bakindim.
Fotograf sayfasi var.
Resim özürlü biri olarak azcik izlerim diye resim cizenler var mi diye konulara bakindim, resim yok
Ben düşünürken sen üstüne bu konuyu açınca......H M içim açıldı yaav bakarım hepsine miss elinize saglik.
Yetenek baska bi sey
Yaa sağolasın canım benm Allah razı olsun mutlu oldumİyiyim kardeş hamdolsun.
Gri görünce son mesajlarına baktım.
Senin için dua ettim.
Okudum ben de.
Eline saglık kuzuu cok guzel olmus yıne gunaydın bu arada
Sağol mervem karaladik iste arada atıyorumEline saglık kuzuu cok guzel olmus yıne gunaydın bu arada
Şimdi bunları aklından mi cizdin yoksa karbon kağıdıyla mi kopya?Eki Görüntüle 2781170
Yaa istediğiniz kadar çalışın benim kadar profosyonel olamazsınız hanımlar yaaa
H M
S Sersebzi
İkisi de değil telefondan resmi bulup karşıma koydum bakarak çizdimŞimdi bunları aklından mi cizdin yoksa karbon kağıdıyla mi kopya?
Ona göre yazayım?
Bence gayet iyi.İkisi de değil telefondan resmi bulup karşıma koydum bakarak çizdimyani aklımdan çizecek kadar karakterler zihnimde değildi çünkü o yüzden resimlerini açtım koydum karşıma. Çok seviyorum da bu çizgifilmi
İşte bu bilgileri hiç bilmiyorum mesela, ama kendimi geliştiririm belki videolar falan izleyip, sonra yine çizimler yapar atarım bakarız ilerleme var mıBence gayet iyi.
Ben de cin Ali den hallice bekliyordum.
Boyarken aynı yönde boyayıp hafif açıklı koyulu gitseydin aynısı gibi olurdu hemen hemen.
Olur neden olmasın.İşte bu bilgileri hiç bilmiyorum mesela, ama kendimi geliştiririm belki videolar falan izleyip, sonra yine çizimler yapar atarım bakarız ilerleme var mı
Bakayım hemenOlur neden olmasın.
Elin kötü değil.
Geliştirmeye bakar.
Yetenek işi olsa da çalışıp yapan da çok.
Sayfa 40 ta benim attiklarim.
Bir de bir önceki sayfada yeni başladığım var.