Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebistenmi yok. Haklısın insan oturdumu.basina kalkamiyor ya ama uçağı bucağı yok büyük defter alicam eskiz onda clzisicam artık bugün bı hisimla gittim yasağı unuttum meger kapaliymisGerçektende ucu bucağı yok öğrendikçe öğrenesi geliyo insanın çizdikçe çizesi :) bi türlü tatmin olmuyorum doymuyorum ama zaman yok
Yaa arada karala gözümüz açılsın görelim yaadecim çok güzel hobi çizmekYaaaa ben burayı yeni gördüm ben de çocuktan önce çizerdim. Çok da özledim kalem tutmayı. Yarın bende bi kac resim atarım size
En huzur verici hobby
Yaa arada karala gözümüz açılsın görelim yaadecim çok güzel hobi çizmek
Ya valla normal kalemler su gibi tükeniyor hele ucu ince olsun diye açınca.. en iyisi benceAynen. Pek zaman bulamıyorum ama artık, bakalım tekrar başlamak istiyorum.
Kömür kalem kullanırdım
30 yaşındayım canimH M yeni yaşın kutlu olsun. Allah sağlık huzur gönlünde ne varsa versin. Kaç doğumlusun acaba
30 yaşındayım canim
Koç burcumusnn Rabbim güzel seneler nasip.etsinnn inşallahMaşallah. Nisan da bende 31 yaşıma basıyorum
Evet koç burcuyum Amin.Koç burcumusnn Rabbim güzel seneler nasip.etsinnn inşallah
Şahane ssuperEki Görüntüle 2768047
Eki Görüntüle 2768052
Eki Görüntüle 2768048
Eki Görüntüle 2768049
Eki Görüntüle 2768051
Çizimlerim den bir kaç örnek. Plakayı kapattım
Çok güzeller.Eki Görüntüle 2768047
Eki Görüntüle 2768052
Eki Görüntüle 2768048
Eki Görüntüle 2768049
Eki Görüntüle 2768051
Çizimlerim den bir kaç örnek. Plakayı kapattım
Bunun gibi mesela ama bu en basiti tabi.
Çok güzeller.
Ben de çiçek resimleri çizmeyi seviyorum.
Ama o kadar ayrıntıya giriyorum ki baslayasim gelmiyor çizime.:)
Çünkü coook uzun sürüyor.