Büyüğü de dehşet büyük. Önce küçükte bolbol.pratik yapmak lazımÇizio yu takip ediyorum gösterirken kalem numaralarını söylemiyo eskiz defteride aldım 120 gram olandan mesela gözleri kaşları yaparken hangi numaraları kullanıyosun canım
Teşekkür ederim canım benimEllerinize sağlık. Hepsi harika olmuş
Topiğinde hayırlı olsun canım, çok beğendim
Beğenilmeyecek gibi değilTeşekkür ederim canım benimbeğene beğene başımi döndürdun arkadaslarin çizimleri de harika.. daha çizimler bekleriz dökülsün herkes
harika olmuşHm bişey sorucam bende dereceli kalem aldım ama hangi numarayı nerde kullanıcağımı bilmiyorum araştırdım bulamadım hiç biyerde kullanım hakkında mesela 6b yi portre yaparken nerde hb yi nerede? B yumuşaklık ve kalınlığı ifade ediyo h sertlik ve incelik ama resim yparken nerde kullanıcağımı bilmiyorum çizim yaparken 2b kullanıyorum gölgelendirmede 4b 5b sen nasıl yapıyosun ben tanlış mı yapıyorum
Ya aynen eskizde çok kirleniyo bide gölge yaprıktan sonra uçuyo siliniyo sanki hangi kagıtta yapıcaz ozamanBüyüğü de dehşet büyük. Önce küçükte bolbol.pratik yapmak lazım
En ince cizgileri yaparak sonra golgeleyerek gidilcek ben potre de aşırı iyi degilim ama gittikçe çözüyorum sanki. Şuan eskiz defterim dolmak üzere bolbol çalışıyorum üzerinde
Sana atarım göz calismalarimi daha sora.
Çok çok belirsiz çizgilerle bazıları belirginleştirek bazılarında golgeleyerek gidiceksin. Ama eskiz de çok kirleniyor kağıt
Normal kalın resm defterinde de yapabilirsin ama oda kirleniyor o yüzden çok hafif ilerlemek lazım bulaştırma dan fazkaYa aynen eskizde çok kirleniyo bide gölge yaprıktan sonra uçuyo siliniyo sanki hangi kagıtta yapıcaz ozaman
harika olmuşHm bişey sorucam bende dereceli kalem aldım ama hangi numarayı nerde kullanıcağımı bilmiyorum araştırdım bulamadım hiç biyerde kullanım hakkında mesela 6b yi portre yaparken nerde hb yi nerede? B yumuşaklık ve kalınlığı ifade ediyo h sertlik ve incelik ama resim yparken nerde kullanıcağımı bilmiyorum çizim yaparken 2b kullanıyorum gölgelendirmede 4b 5b sen nasıl yapıyosun ben tanlış mı yapıyorum
Çok teşekkür ederim
Burada göz çizimini yaparken kalem numaralarını da yazarak çizmiş.
Faydalanabilirsiniz.
Hm hiç kuruboya yaptın mı ben çok seviyorum ama zor baya gsliba ığraşmsk gerekiyo çocuklardan zaman bulamıyorum kuruboyayla ilgili video kaynağı var mı bildiğin. Bide karskalem çalışması yaparken gördüğün şeylere bakarsk mı çiziyosun aklından mı ben natürtmort faşan çizemiyorum çok sıkıcı geliyo daha çok portreye ve figür ilgim var ama gelişmek için natürmort çizmek gerekiyomuş. Biraz sohbet etmek istedim bu konusa ikimizde kendimizi geliştirmek istiyoruzNormal kalın resm defterinde de yapabilirsin ama oda kirleniyor o yüzden çok hafif ilerlemek lazım bulaştırma dan fazka
Kuru boya da çok kullandım natürmort ta güzel oluyor. Bende kuru boyada çok var geçen hatta dedim az da renkli yapayım. Paylaşırım onlarıHm hiç kuruboya yaptın mı ben çok seviyorum ama zor baya gsliba ığraşmsk gerekiyo çocuklardan zaman bulamıyorum kuruboyayla ilgili video kaynağı var mı bildiğin. Bide karskalem çalışması yaparken gördüğün şeylere bakarsk mı çiziyosun aklından mı ben natürtmort faşan çizemiyorum çok sıkıcı geliyo daha çok portreye ve figür ilgim var ama gelişmek için natürmort çizmek gerekiyomuş. Biraz sohbet etmek istedim bu konusa ikimizde kendimizi geliştirmek istiyoruz
Bakarak ta çiziyorum kendimde çiziyorum ben canim yani kafamda canlandırıyorum birşeyleri video olarak bakmadım kuru boyaya hiç kendim çalıştım çoğunluk canim. İnsan kara kalemdende sklyr bi zaman soraHm hiç kuruboya yaptın mı ben çok seviyorum ama zor baya gsliba ığraşmsk gerekiyo çocuklardan zaman bulamıyorum kuruboyayla ilgili video kaynağı var mı bildiğin. Bide karskalem çalışması yaparken gördüğün şeylere bakarsk mı çiziyosun aklından mı ben natürtmort faşan çizemiyorum çok sıkıcı geliyo daha çok portreye ve figür ilgim var ama gelişmek için natürmort çizmek gerekiyomuş. Biraz sohbet etmek istedim bu konusa ikimizde kendimizi geliştirmek istiyoruz
Bekliyorum kuru boyalarını.Bakarak ta çiziyorum kendimde çiziyorum ben canim yani kafamda canlandırıyorum birşeyleri video olarak bakmadım kuru boyaya hiç kendim çalıştım çoğunluk canim. İnsan kara kalemdende sklyr bi zaman sora
Valla öyle çok heves ediyorum boyada aldım hatta monami nin iyi mş bilmşyorumda kendi başına kuruboya tekniğini nasıl öğrendin katman katman çalışılıyo onda galiba anladığım kadarıyla. Ya nende o objelerden meyvelerden sıkılıyorum hiç çizesim gelmiyoBakarak ta çiziyorum kendimde çiziyorum ben canim yani kafamda canlandırıyorum birşeyleri video olarak bakmadım kuru boyaya hiç kendim çalıştım çoğunluk canim. İnsan kara kalemdende sklyr bi zaman sora
Kendi başıma derken bakarak tabiki yani süper süper değil ama üzerinde çok karaldim daha bitmez bu yol ucu bucgai yok :)Valla öyle çok heves ediyorum boyada aldım hatta monami nin iyi mş bilmşyorumda kendi başına kuruboya tekniğini nasıl öğrendin katman katman çalışılıyo onda galiba anladığım kadarıyla. Ya nende o objelerden meyvelerden sıkılıyorum hiç çizesim gelmiyoama çizmem gerek çünkü bişeyler anlatmak istiyorum resimlerde buyğzren herşeyden çizmek gerek dimi
Atarım canimBekliyorum kuru boyalarını.
Gerçektende ucu bucağı yok öğrendikçe öğrenesi geliyo insanın çizdikçe çizesi :) bi türlü tatmin olmuyorum doymuyorumKendi başıma derken bakarak tabiki yani süper süper değil ama üzerinde çok karaldim daha bitmez bu yol ucu bucgai yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?