Cizdiklerimiz

Bence zordur ya bende hiç denemedim sulu boya karısır renkler fln hakim olamam dıye
Yağlı boya ve guaj yaptım rahatça kullanıyorum ama sulu boya akıyor ya hem kağıdı ıslatıyor. Elime yüzüme bulaştırırım gibime geliyor

Yağlı boya ve guaj yaptım rahatça kullanıyorum ama sulu boya akıyor ya hem kağıdı ıslatıyor. Elime yüzüme bulaştırırım gibime geliyor
Ben yapıyorum resim defterinde çok hoş durmuyor ama seviyorum kalın kagitlardada çok hoş duruyor.
Son iki renkli olan suluboyyaydi. Ben zaten aşırı profesyonel çalışmadığım için 2 tane yeni suluboya aldım. Bana daha kolay geliyot daha zevkli.. yapabilen yapar bence

Benim suluboyam yok hiç evde. Guajım vardı kurudu. Bi tek yağlı boyam var bide kara kalemlerim. Renkli kalemlerim bile yok ama canımı çektiriyorsun çiziktiricem bişeyler

Benim suluboyam yok hiç evde. Guajım vardı kurudu. Bi tek yağlı boyam var bide kara kalemlerim. Renkli kalemlerim bile yok ama canımı çektiriyorsun çiziktiricem bişeyler
Ben keçe suluboya renkli kalemler akrilik yağlı hepisi var
İşlerim var arkadaşlarla şu sıralar yoğunum yoksa cizecem

Ben keçe suluboya renkli kalemler akrilik yağlı hepisi var
İşlerim var arkadaşlarla şu sıralar yoğunum yoksa cizecem
Benim de midem çok kötü bu aralar. Yağlı boya malzemelerinin kokusu daha da kötü yapar diye tabloma devam edemiyorum ama karakalemle bişiler yapcam ya

Reactions: H M
Benim de midem çok kötü bu aralar. Yağlı boya malzemelerinin kokusu daha da kötü yapar diye tabloma devam edemiyorum ama karakalemle bişiler yapcam ya
Yok o boya kokularını içine çekme bencede çok ağır kokuyorlar. Ev bile kokuyor. Kalemle karalarsin güzel yapıyorsun zaten

Aynı ben +1

Yok o boya kokularını içine çekme bencede çok ağır kokuyorlar. Ev bile kokuyor. Kalemle karalarsin güzel yapıyorsun zaten
Boya kokusu hadi neyse de o fırça temizleyicinin kokusu var ya, tiner diyorsunuz sanırım ona. Onun kokusu fena. Bende onsuz çalışamıyorum fırçalarımı temizlemeden olmuyor. O yüzden erteledim
Kalemle uzun zamandır yapmıyorum canım inşallah paslanmamışımdır

Biz bildiğimiz yoldan devam o zaman
Senin evde sulu boya malzemen varsa dene canım. Benim evde yok o yüzden hiç denemedim de
bendede yok ya sadece yaglı boyam var malesef ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…