Çivi çiviyi söker mi? Yoksa iyice kötü mü hissederim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben olsam görüşürdüm kafa dağıtabilirsin. Hemen tanışıp ilişki yapmak zorunda değilsin arada kahve içmek sohbet etmek bunlara sosyallesmek olarak bakıyorum kendini kapatmamalısın evet tanış görüş kafan dağılsın

Aslinda cok erken, karsidakine de yazik diyecegim de, bir yandan da dusunuyorum, ya cidden hayatinin sansiysa? Tanis

Neden iki kere aynı konuyu açtınız ki.. Farklı yorumlar mı geleceğini düşündünüz kesmedi sizi heralde.

Karşınızdaki adam iki haftada birini bulmuş değil siz ne safsınız ya! Adam bile aylarca araştırdı buldu garantiledi öyle sizi şutladı. Siz hala “çeyizim de vardı”. Bir kere şükür edin evlenmeden foyası çıktı ortaya.

Sonra da bir kendinize gelin, yaptığınız 5 yıllık saçmalığı ve sonra düzgünce değerlendirin başkalarını. Gidip yeni tanışıp dökülmeyin eskisini

O pislik benden sonra kimseyle mutlu olamayacaksın falan dediği için içimde bir korku da var. Resmen manipüle etmiş beni şimdi şimdi fark ediyorum

Yok eskisi bitti benim için. Evet kesinlikle aldatıldım bunu anlıyorum yeni. Allah yanına bırakmasın. Normalde iki gün küs kalsak arar sorardı beni. Bu sefer yapmayınca biri olduğunu anladım

O pislik benden sonra kimseyle mutlu olamayacaksın falan dediği için içimde bir korku da var. Resmen manipüle etmiş beni şimdi şimdi fark ediyorum
Ay ne alakası var Allah askına inadına mutlu olurum mutlu olmaya bakarım manipüle etti değil manipüle etmesine izin verdim, şimdi bu izni geri alıyorum. Beni manipüle etmiyor deyip bakın hayatınıza valla başka bir adam ilaç gibi gelecek size haberiniz olsun

Ay insallah. Dışardan bakınca bir ilişki yaşamışım gibi değil. O ayrı bir şehirde. 6 ayda bir görüşürdük o da kafasına eserse

Aynı konu değil. Arkadaşım başka biriyle görüs diyor görüsmeli miyim diyorum. Sadece bilmeyenler için konudan bahsettim
Kendini yeni bir ilişkiye hazır hissettiğinde görüş, şuan doğru bir zaman değil karşı tarafın duygularıyl neden oynuyacaksınız

Kendim öğretmenim.
Kendine ogretmensin yani :)
Arkadaşın da mum yakip beklemiş,resmen fırsat kolliyormus ayrılmanız için.
Bunu nasıl deneyimleyebilir ki insan ?
Yine tuhaf bir konu yine tuhaf bir soru..
Ablacım ; sanki çeyiz ve kıyafetler hazır olduğu için sirf boşa gitmemesi adına koca arıyor gibi geldin bana..
Arkadaşın da bunu fark etmiş olacak ki hemen birini yapmak için kolları sivamis sana.

Pardon ama halâ fikrim net..Deneme yanılma kalbinde ve beyninde halâ ex partnerin izlerini taşıyorsa sizce zamanlama doğrumudur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…