- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
-
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Aslinda cok erken, karsidakine de yazik diyecegim de, bir yandan da dusunuyorum, ya cidden hayatinin sansiysa? TanisMerhaba arkadaşlar. 31 yaşındayım. Kendim öğretmenim. 5 yıllık ilişkiden çıktım. Yani kandırıldım. Tam nişanlanma sürecinde yabancı birini bulduğunu onunla evleneceğini sevdiğini söyleyip beni tamamen hayatından çıkardığını söyledi. Ailemin arkadaşlarımın hepsinin haberi vardı. Evlenme teklifi almıştım. Yüzükle okula bile gittim haftalarca. Ama ufak bir tartışma sonrası küs kaldık. O süreçte başkasını bulmuş evlenecekmiş. Bu durum travmatik benim için. Çünkü çeyiz eşyam hazırdı. Kıyafetim falan. Herkes karşı çıkmasına rağmen evleneceğim diyordum. Yani lafın kısası benim için çok üzücü bir olay bu.
Arkadaşım yani çok yakınız ablam gibidir. Her şeyimi biliyor. Şuan kendi okulunda biriyle beni tanıştırmak istiyor. Ben suan tatilde olduğumu biraz kafa dinlemem gerektiğini söyledim ama çok ısrar ediyor. Biliyorum benim mutluluğum için uğraşıyor. Sizce görüşmeli miyim ? Yoksa eski ilişkim mi aklıma gelir daha da mı kötü olurum? Biraz zaman mı geçmeli başkası ile görüşmek için. Deneyimleriniz varsa paylaşır mısınız. Yanlış bir ilişki, yanlış bir evlilik yapmak istemiyorum
Neden iki kere aynı konuyu açtınız ki.. Farklı yorumlar mı geleceğini düşündünüz kesmedi sizi heralde.Merhaba arkadaşlar. 31 yaşındayım. Kendim öğretmenim. 5 yıllık ilişkiden çıktım. Yani kandırıldım. Tam nişanlanma sürecinde yabancı birini bulduğunu onunla evleneceğini sevdiğini söyleyip beni tamamen hayatından çıkardığını söyledi. Ailemin arkadaşlarımın hepsinin haberi vardı. Evlenme teklifi almıştım. Yüzükle okula bile gittim haftalarca. Ama ufak bir tartışma sonrası küs kaldık. O süreçte başkasını bulmuş evlenecekmiş. Bu durum travmatik benim için. Çünkü çeyiz eşyam hazırdı. Kıyafetim falan. Herkes karşı çıkmasına rağmen evleneceğim diyordum. Yani lafın kısası benim için çok üzücü bir olay bu.
Arkadaşım yani çok yakınız ablam gibidir. Her şeyimi biliyor. Şuan kendi okulunda biriyle beni tanıştırmak istiyor. Ben suan tatilde olduğumu biraz kafa dinlemem gerektiğini söyledim ama çok ısrar ediyor. Biliyorum benim mutluluğum için uğraşıyor. Sizce görüşmeli miyim ? Yoksa eski ilişkim mi aklıma gelir daha da mı kötü olurum? Biraz zaman mı geçmeli başkası ile görüşmek için. Deneyimleriniz varsa paylaşır mısınız. Yanlış bir ilişki, yanlış bir evlilik yapmak istemiyorum
Ona neymiş???Ben de öyle düşünüyorum arkadaşım hiç saygı duymuyor bana. Eski sevgilim bana yazar da kandırır diye korkuyormuş
O pislik benden sonra kimseyle mutlu olamayacaksın falan dediği için içimde bir korku da var. Resmen manipüle etmiş beni şimdi şimdi fark ediyorumBen olsam görüşürdüm kafa dağıtabilirsin. Hemen tanışıp ilişki yapmak zorunda değilsin arada kahve içmek sohbet etmek bunlara sosyallesmek olarak bakıyorum kendini kapatmamalısın evet tanış görüş kafan dağılsın
Yok eskisi bitti benim için. Evet kesinlikle aldatıldım bunu anlıyorum yeni. Allah yanına bırakmasın. Normalde iki gün küs kalsak arar sorardı beni. Bu sefer yapmayınca biri olduğunu anladımKarşınızdaki adam iki haftada birini bulmuş değil siz ne safsınız ya! Adam bile aylarca araştırdı buldu garantiledi öyle sizi şutladı. Siz hala “çeyizim de vardı”. Bir kere şükür edin evlenmeden foyası çıktı ortaya.
Sonra da bir kendinize gelin, yaptığınız 5 yıllık saçmalığı ve sonra düzgünce değerlendirin başkalarını. Gidip yeni tanışıp dökülmeyin eskisini
Ay ne alakası var Allah askınaO pislik benden sonra kimseyle mutlu olamayacaksın falan dediği için içimde bir korku da var. Resmen manipüle etmiş beni şimdi şimdi fark ediyorum
Benim mutlu olmam için uğraşıyor kötü niyetli değil biliyorum ama benim üzüldüğümü görmüyorOna neymiş???
Kendini anneniz mi sanıyor?
Ay insallah. Dışardan bakınca bir ilişki yaşamışım gibi değil. O ayrı bir şehirde. 6 ayda bir görüşürdük o da kafasına eserseAy ne alakası var Allah askınainadına mutlu olurum mutlu olmaya bakarım manipüle etti değil manipüle etmesine izin verdim, şimdi bu izni geri alıyorum. Beni manipüle etmiyor deyip bakın hayatınıza valla başka bir adam ilaç gibi gelecek size haberiniz olsun
Evet belki iyi arkadaş oluruz. Kendisi beni beğenmiş arkadaşa öyle demiş. Görüşmek istemiş ama suan ben hazır hissetmiyordumTanışıp arkadaşlık kurabilirsin hem meslektaş da oluyorsunuz hemen çivi olarak nitelendirmeyin.
Aynı konu değil. Arkadaşım başka biriyle görüs diyor görüsmeli miyim diyorum. Sadece bilmeyenler için konudan bahsettimNeden iki kere aynı konuyu açtınız ki.. Farklı yorumlar mı geleceğini düşündünüz kesmedi sizi heralde.
Biraz heyecanlandım da aslında. Bir kere görüşmekle bir şey kaybetmem de diyorum. Bazen de hayır erken diyorum bilemedim. 2 hafta sonra insallah biraz daha iyi hissederimAslinda cok erken, karsidakine de yazik diyecegim de, bir yandan da dusunuyorum, ya cidden hayatinin sansiysa? Tanis
Biraz heyecanlandım da aslında.
Kendini yeni bir ilişkiye hazır hissettiğinde görüş, şuan doğru bir zaman değil karşı tarafın duygularıyl neden oynuyacaksınızAynı konu değil. Arkadaşım başka biriyle görüs diyor görüsmeli miyim diyorum. Sadece bilmeyenler için konudan bahsettim
Siz bu ilişkiden çıkalı çok kısa süre oldu. Kimseyi yara bandı yapmayın. Biraz kendinize gelin. En azından bi kaç ayBenim mutlu olmam için uğraşıyor kötü niyetli değil biliyorum ama benim üzüldüğümü görmüyor
Kendine ogretmensin yani :)Kendim öğretmenim.
Pardon ama halâ fikrim net..Deneme yanılma kalbinde ve beyninde halâ ex partnerin izlerini taşıyorsa sizce zamanlama doğrumudur?Hayat öyle değil mi zaten herşey mutlak doğru yada mutlak yanlış değil ki. Belkide çok büyük mutluluğu kaçıracak herkese göre yanlış zaman olduğu için? Olmuyorsa zorlamaz zaten düşünmediği için. Olursada mutluluğu kazanmış olur.