- 2 Ocak 2021
- 2.232
- 1.104
- 32
-
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Ben de öyle düşünüyorum arkadaşım hiç saygı duymuyor bana. Eski sevgilim bana yazar da kandırır diye korkuyormuşZamana birak şuan bir boşluktasin yanlış kararlar verebilme donemi
Bence çok erkenÇivi çiviyi söker mantığıyla yapacaksanız bence asla yapmayın karşınızdakine de yazık. Ama temiz bir sayfa açmayı istiyorsanız tanışabilirsiniz kafanızı toplayıp.
Zamana birak şuan bir boşluktasin yanlış kararlar verebilme donemi
Hayır aslında. Ciddi bir ilişki gözüyle bakıyorum. Ama suan mantıklı düşünemiyorumBen de öyle düşünüyorum arkadaşım hiç saygı duymuyor bana. Eski sevgilim bana yazar da kandırır diye korkuyormuş
Daha geçen hafta öğrendim bu olayı. Bana bir kaç ay lazm. Yaşın geçiyor deyip duruyor arkadaşım bu da beni ayrı üzüyorBence çok erken
Yok asla. Daha önce de tanıştırılmak istendim. Sanki suan yanlız daha mutluyumZamana bırak kimseyi yara bandı veya intikam malzemesi yapmaya kalkma
Ben tam tersini düşünüyorum ne kaybedersin ki? Ama ya kazanırsan ve çok iyi bir adama denk gelirsen
Çok riskli, yazı tura da atsınmı ?Ben tam tersini düşünüyorum ne kaybedersin ki? Ama ya kazanırsan ve çok iyi bir adama denk gelirsen
Saçma,her söylenilene kulak asmayın lütfen.Daha geçen hafta öğrendim bu olayı. Bana bir kaç ay lazm. Yaşın geçiyor deyip duruyor arkadaşım bu da beni ayrı üzüyor
Çok riskli, yazı tura da atsınmı ?
olur mu ki.
5 yil az değil. Biraz zaman tani. Gerçi bir akrabamin karısı baska adamla kaçtı 2 cocugu birakip. Adama hemen birini aramaya basladi ailesi. 2 hafta icinde buldu 3. Hafta evlendiler. Aşırı mutlu adam. Kadinin da ilk evliliginde çocugu olmuyor diye bosanmis kocası. Kadın çocuklara da cok guzel bakiyor. Akrabam olan erkek de acayip mutlu. Yani erkek diye mi bu kadar çabuk sildi attıonu bilemiyorum. Civi çiviyi söktü amaMerhaba arkadaşlar. 31 yaşındayım. Kendim öğretmenim. 5 yıllık ilişkiden çıktım. Yani kandırıldım. Tam nişanlanma sürecinde yabancı birini bulduğunu onunla evleneceğini sevdiğini söyleyip beni tamamen hayatından çıkardığını söyledi. Ailemin arkadaşlarımın hepsinin haberi vardı. Evlenme teklifi almıştım. Yüzükle okula bile gittim haftalarca. Ama ufak bir tartışma sonrası küs kaldık. O süreçte başkasını bulmuş evlenecekmiş. Bu durum travmatik benim için. Çünkü çeyiz eşyam hazırdı. Kıyafetim falan. Herkes karşı çıkmasına rağmen evleneceğim diyordum. Yani lafın kısası benim için çok üzücü bir olay bu.
Arkadaşım yani çok yakınız ablam gibidir. Her şeyimi biliyor. Şuan kendi okulunda biriyle beni tanıştırmak istiyor. Ben suan tatilde olduğumu biraz kafa dinlemem gerektiğini söyledim ama çok ısrar ediyor. Biliyorum benim mutluluğum için uğraşıyor. Sizce görüşmeli miyim ? Yoksa eski ilişkim mi aklıma gelir daha da mı kötü olurum? Biraz zaman mı geçmeli başkası ile görüşmek için. Deneyimleriniz varsa paylaşır mısınız. Yanlış bir ilişki, yanlış bir evlilik yapmak istemiyorum