Civanpercemi veya hayit otu cayi kullanan var mi?

Kilom ideal yasima göre cok arastirdim ama bulamadim doktora da gittim sonuc cikmiyor. Sanirim stresten olabilir belki de bilmiyorum

Ben yengem icin cok arastirdim .Hayit otunu kullandi ve alerji yapti .Tek olarak agir geldi.Sonra Clife macun diye bir sey kesfettik yine icinde hayit var. .Ona basladi gecen ay .Instagram dan bir araştırın. Bitkisel balli macun pko dan tutun da adet sancisina ,az adete vs vs bir cok kullanim alani var .

Benim öyle gecikme olmuyor sadece cok az geliyor. Bende internetten okudum civanpercemi adacayi iyi gelir diye. Az gelmesinin nedeni ne olabilir
Evet evet adacayinida miktar çoğalsın diye kullanmıştım sanirim bir ara 2 gun oluyordu. Hormonal olabilir bence önce doktora gidin hormon testi yapar belki ona göre bitkilerle destekleseniz

Evet evet adacayinida miktar çoğalsın diye kullanmıştım sanirim bir ara 2 gun oluyordu. Hormonal olabilir bence önce doktora gidin hormon testi yapar belki ona göre bitkilerle destekleseniz
Hormon testi yaptirdim normal çıktı

Ben hayitcayini kullandim yan etki yapmadi aksine ciltteki sivilceleri yok etti. Alerji yapmadi

Civanperçemi söktürüyor diye biliyorum.miktarı çoğaltan -daha doğrusu normal düzeye getiren- bir şey var mı acaba? Konuyu takipteyim

Ben adet düzensizliği için kullanmıştım ( adetten bir hafta önce) olmasına yardım ediyor. Hatta bütün bir ay kullanınca ağrıyı da azaltıyormuş onu da denedim bazen ağrı olmuyordu bazen de aynı ağrı oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…