Ben hayıt tohumunun bitkisel konsantresi olan Agnucaston hap kullandım adetim yoğunlaştı rahmi temizliyor ve hormonları dengeliyorAdetim cok az sürüyor iki gun veya uc gun sürüyor ve cok az kanama oluyor. Arastirma sonucunda civanpercemi cayi duydum adet söktürücü. Kullanan var mi? Herhangi bi yan etkisi var mi ?Ben hayıt otu cayi kullandim ama adetim ayni cok az geliyor halen. Sümüksü bi kivamda ve cok az kanama oluyor. Ilk gun kanama kahverengi akinti oluyo ve vajinada cok yanma oluyor. Antibiyotik kullandim gecmedi. Yumurtaliklarda birsry yok denildi. Ne yapmaliyim benim gibi yasayan varsa yardim etsin. Adet sokturmek icin icimdeki kani temizlemek icin ne yapmaliyim ne olur yardim edin.
Eskiden benimde oyleydi gercekten cok isterdim benimdr öyle olsun yaAyrıca 2 gün süren adet kanaması normal sayılıyor. Bir problem yok yani. Benimki de 6-7 gün sürüyor ve dolu dolu. Berbat.
Güzel birşey değil. Kanın çok gelmesi de sağlıklı birşey değil. Sizinki normal,takıntı yapmışsınız.Eskiden benimde oyleydi gercekten cok isterdim benimdr öyle olsun ya
Hic onu duymadim ben eczaneden bulabilirmiyim?Ben hayıt tohumunun bitkisel konsantresi olan Agnucaston hap kullandım adetim yoğunlaştı rahmi temizliyor ve hormonları dengeliyor
Eskiye göre azaldigini görünce takiyorum ondan dolayi. Biraz takmamam gerekiyor ama belkide stresten bilemiyorimGüzel birşey değil. Kanın çok gelmesi de sağlıklı birşey değil. Sizinki normal,takıntı yapmışsınız.
Haklisiniz aslinda kendi kafama göre kullanmamaliyim en iyisi doktor kontrolüKanama gün sayısı ve miktarı aydan aya bile ufak ufak değişebiliyor, doktorlar böyle durumları normal karşılıyor.
Bitkilerle tedaviyi destekliyorum ancak tedavi edilmesi gereken bir sorununuz olup olmadığına siz karar veremezsiniz. Yanlış kullanımlar büyük sonuçlar doğurabilir, bahsettiğiniz bitkiler dikkatli kullanılması önerilen bitkiler. Kafanıza göre kullanmayın, önce bir doktora danışın.
Stresten adetten kesilenler olduğunu biliyorum,çok takmak iyi değil. Bende ne zaman stresli olsam adetim gecikir.Eskiye göre azaldigini görünce takiyorum ondan dolayi. Biraz takmamam gerekiyor ama belkide stresten bilemiyorim
Hayıt tohumu çayını kullandım günde 2 kez olmak üzere o dönemler bende baya etkisi oldu üzerine bir de hamile kalmıştım.Adetim cok az sürüyor iki gun veya uc gun sürüyor ve cok az kanama oluyor. Arastirma sonucunda civanpercemi cayi duydum adet söktürücü. Kullanan var mi? Herhangi bi yan etkisi var mi ?Ben hayıt otu cayi kullandim ama adetim ayni cok az geliyor halen. Sümüksü bi kivamda ve cok az kanama oluyor. Ilk gun kanama kahverengi akinti oluyo ve vajinada cok yanma oluyor. Antibiyotik kullandim gecmedi. Yumurtaliklarda birsry yok denildi. Ne yapmaliyim benim gibi yasayan varsa yardim etsin. Adet sokturmek icin icimdeki kani temizlemek icin ne yapmaliyim ne olur yardim edin.
Benim öyle gecikme olmuyor sadece cok az geliyor. Bende internetten okudum civanpercemi adacayi iyi gelir diye. Az gelmesinin nedeni ne olabilirBenim bi zamanlar bekardimda adetim olmazdi yani 21 gun gecikirdi bazen 35 gün doktorada gittim bisey çıkmamıştı. O zaman karışık civanperçemi diye birsey aldim aktardan kutu icinde satılıyordu. Iste onu ictim, çörek otunu balla yemiştim heralde tekte olabilir sonra duzeldi kac senedir ayni zamnlarda oluyorum. Corek otu miktarini çoğalmıştı, ada cayida icmistim ama nedendi onu hatırlayamadım
Doktora gitmistim birsey cikmadi ama enfeksiyon olduğunu soylediler sadecekendi kendinize kocakarı tariflerindense doktora gidin, tatmin olmazsanız başka doktora gidin.
Evet benimde bir arkadasim hamile kaldi hayit otundanHayıt tohumu çayını kullandım günde 2 kez olmak üzere o dönemler bende baya etkisi oldu üzerine bir de hamile kalmıştım.
Stres cok etkiliyr sanırım baska birsey cikmasinda InsallahStresten adetten kesilenler olduğunu biliyorum,çok takmak iyi değil. Bende ne zaman stresli olsam adetim gecikir.
Civanpercemini bilmem ama hayıtotu hormon içerir, dengenizi bozar.....Adetim cok az sürüyor iki gun veya uc gun sürüyor ve cok az kanama oluyor. Arastirma sonucunda civanpercemi cayi duydum adet söktürücü. Kullanan var mi? Herhangi bi yan etkisi var mi ?Ben hayıt otu cayi kullandim ama adetim ayni cok az geliyor halen. Sümüksü bi kivamda ve cok az kanama oluyor. Ilk gun kanama kahverengi akinti oluyo ve vajinada cok yanma oluyor. Antibiyotik kullandim gecmedi. Yumurtaliklarda birsry yok denildi. Ne yapmaliyim benim gibi yasayan varsa yardim etsin. Adet sokturmek icin icimdeki kani temizlemek icin ne yapmaliyim ne olur yardim edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?