Civanpercemi veya hayit otu cayi kullanan var mi?

Ben hayıt tohumunun bitkisel konsantresi olan Agnucaston hap kullandım adetim yoğunlaştı rahmi temizliyor ve hormonları dengeliyor

Kürtaj kanıyla adeti nasıl benzetebildiniz hayret. 2-10 gün süren adet normaldir. Yine de jinekologa gidip danışabilirsiniz internetten tarif uygulamak yerine. Ayrıca adet döngüsünün de nasıl çalıştığını öğrenirseniz bu şekilde paniklemezsiniz.

Kanama gün sayısı ve miktarı aydan aya bile ufak ufak değişebiliyor, doktorlar böyle durumları normal karşılıyor.
Bitkilerle tedaviyi destekliyorum ancak tedavi edilmesi gereken bir sorununuz olup olmadığına siz karar veremezsiniz. Yanlış kullanımlar büyük sonuçlar doğurabilir, bahsettiğiniz bitkiler dikkatli kullanılması önerilen bitkiler. Kafanıza göre kullanmayın, önce bir doktora danışın.

Haklisiniz aslinda kendi kafama göre kullanmamaliyim en iyisi doktor kontrolü

Eskiye göre azaldigini görünce takiyorum ondan dolayi. Biraz takmamam gerekiyor ama belkide stresten bilemiyorim
Stresten adetten kesilenler olduğunu biliyorum,çok takmak iyi değil. Bende ne zaman stresli olsam adetim gecikir.

Benim bi zamanlar bekardimda adetim olmazdi yani 21 gun gecikirdi bazen 35 gün doktorada gittim bisey çıkmamıştı. O zaman karışık civanperçemi diye birsey aldim aktardan kutu icinde satılıyordu. Iste onu ictim, çörek otunu balla yemiştim heralde tekte olabilir sonra duzeldi kac senedir ayni zamnlarda oluyorum. Corek otu miktarini çoğalmıştı, ada cayida icmistim ama nedendi onu hatırlayamadım

Hayıt tohumu çayını kullandım günde 2 kez olmak üzere o dönemler bende baya etkisi oldu üzerine bir de hamile kalmıştım.

kendi kendinize kocakarı tariflerindense doktora gidin, tatmin olmazsanız başka doktora gidin.

Doğum kontrol hapı kullanıyorsan kanama gün ve süresi azalır. Bu yüzden olabilir diye düşündüm

Benim öyle gecikme olmuyor sadece cok az geliyor. Bende internetten okudum civanpercemi adacayi iyi gelir diye. Az gelmesinin nedeni ne olabilir

ben civanpercemi kullandim onunlamj alakali bilmiyorum tabi ama o ay alt ve ast degerlerim yükseldi

Civan percemi kullandım adet düzensizliğim vardı. Düzeltti hatta iki çocuğum var ıkiside ondan oldu. Ama adet gününde bi fark göremedim 3 günde adet olan insan olur 1 haftada 10 günde.

Civanpercemini bilmem ama hayıtotu hormon içerir, dengenizi bozar.....

Bu şekilde çözüm bulmak yerine az adet görmenizin nedenini bulun...mesela kilo olarak obez grubunda iseniz az adet görürsünüz... çünkü yağlar ile östrojen ters orantılı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…