- 17 Aralık 2017
- 1.606
- 737
- 123
- 34
Bu degerleri bilmiyorum ne anlama geliyorben civanpercemi kullandim onunlamj alakali bilmiyorum tabi ama o ay alt ve ast degerlerim yükseldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu degerleri bilmiyorum ne anlama geliyorben civanpercemi kullandim onunlamj alakali bilmiyorum tabi ama o ay alt ve ast degerlerim yükseldi
Karaciğer enzimleriBu degerleri bilmiyorum ne anlama geliyor
Kilom ideal yasima göre cok arastirdim ama bulamadim doktora da gittim sonuc cikmiyor. Sanirim stresten olabilir belki de bilmiyorumCivanpercemini bilmem ama hayıtotu hormon içerir, dengenizi bozar.....
Bu şekilde çözüm bulmak yerine az adet görmenizin nedenini bulun...mesela kilo olarak obez grubunda iseniz az adet görürsünüz... çünkü yağlar ile östrojen ters orantılı....
Boy ve kilonun yazarsan senin için hesaplarımKilom ideal yasima göre cok arastirdim ama bulamadim doktora da gittim sonuc cikmiyor. Sanirim stresten olabilir belki de bilmiyorum
Evet evet adacayinida miktar çoğalsın diye kullanmıştım sanirim bir ara 2 gun oluyordu. Hormonal olabilir bence önce doktora gidin hormon testi yapar belki ona göre bitkilerle desteklesenizBenim öyle gecikme olmuyor sadece cok az geliyor. Bende internetten okudum civanpercemi adacayi iyi gelir diye. Az gelmesinin nedeni ne olabilir
karaciğer yağlanmasıBu degerleri bilmiyorum ne anlama geliyor
Anladimkaraciğer yağlanması
Hormon testi yaptirdim normal çıktıEvet evet adacayinida miktar çoğalsın diye kullanmıştım sanirim bir ara 2 gun oluyordu. Hormonal olabilir bence önce doktora gidin hormon testi yapar belki ona göre bitkilerle destekleseniz
163 boy 65 kilom normal degilmiBoy ve kilonun yazarsan senin için hesaplarım
Kilo kaynaklı değil..163 boy 65 kilom normal degilmi
Doktor ne dedi adet azlığına normalden farkli azalmaysa deneyin bitkileri. Ben denedim iyi geldiHormon testi yaptirdim normal çıktı
Ben hayitcayini kullandim yan etki yapmadi aksine ciltteki sivilceleri yok etti. Alerji yapmadiBen yengem icin cok arastirdim .Hayit otunu kullandi ve alerji yapti .Tek olarak agir geldi.Sonra Clife macun diye bir sey kesfettik yine icinde hayit var. .Ona basladi gecen ay .Instagram dan bir araştırın. Bitkisel balli macun pko dan tutun da adet sancisina ,az adete vs vs bir cok kullanim alani var .
Baksa bir nedenden kaynakli ama bilmiyorum civanpercemini kullansammi acabaKilo kaynaklı değil..
Kilonuz boyunuza göre normal
Papatya çayı ve kekik çayını deneyin...bende bunlar etkili olduBaksa bir nedenden kaynakli ama bilmiyorum civanpercemini kullansammi acaba
Evet zaten eczane dışında satılmazHic onu duymadim ben eczaneden bulabilirmiyim?
Papatya cayi adetliyken mi icmeliyimPapatya çayı ve kekik çayını deneyin...bende bunlar etkili oldu