arkadaslar civanpercemi kullanipta, adeti duzene giren varmi? varsa yazarmisiniz, bende baslamak istiyorum, eger bir yarari olursa cok iyi olurr. Cunki benim adetim uzuyor hep, adet sancilarimda oluyor. yardimci olursaniz cok sevinirim
Anladim canim. Peki sen adet duzeni icin icmemisin ozaman , duzenlisye adetlerin, gebelik icinmi ictin? ben her ay duzenli olsun ,1 gun gec 1 gun erken farketmez heralde:) eskiden cok duzenliydi , ama bazi seyler yasadim ondan sonra yani yaklasik 1 yildir duzensiz. ve buay adet olmadan 10 gun sancilarim agreilarim basladi .varmi boyle bisey ya?canim tam bi ay duzenli her aksam 1 bardan civanpercemi cayi ictim. adetim hep gununde ve ya 2-3 gun once olurdu. civanpercemi ictigim ay 1 gun gecikti. agrilarim da oldu ama eskiden 1 gun gecikince cooooook feci agrilarim olurdu bu sefer ilac almadan dayanabilecek kadar oldu agrim. simdi bu ay kullanmadim, bakiim adetim kac gun farkla olucak, sancim olucakmi. eger gununde ve ya erken olursam demekki civanpercemi bende adet geciktiriyor.
Anladim canim. Peki sen adet duzeni icin icmemisin ozaman , duzenlisye adetlerin, gebelik icinmi ictin? ben her ay duzenli olsun ,1 gun gec 1 gun erken farketmez heralde:) eskiden cok duzenliydi , ama bazi seyler yasadim ondan sonra yani yaklasik 1 yildir duzensiz. ve buay adet olmadan 10 gun sancilarim agreilarim basladi .varmi boyle bisey ya?
Inanmiyorum bu arti gogusleri buytmek icindemi iciliyormus:) yapma ya, peki gogusleri kucultmek icin ne iciliyor acaba?hayir canim gebelik icin icmedim, bekarim :) goguslerimi buyutmesi icin ictim. adetimi geciktirdigini dusundugum icin biraktim
canim her gun 3 fincan kahfe gogusleri kucultuyomus ama bi surda buyutmek icin neler yapiyoruzInanmiyorum bu arti gogusleri buytmek icindemi iciliyormus:) yapma ya, peki gogusleri kucultmek icin ne iciliyor acaba?
ya canim kusura bakma bekar oldugunu bilmiyordum, ama ins sende evliik kervanina girersin, evliligin guzel yanlarida var, sen topiclerden olumsuz seyler okuma:))
demek adette geciktiriooo hee ama annem bana adet günü içirtirdi onu
canim her gun 3 fincan kahfe gogusleri kucultuyomus ama bi surda buyutmek icin neler yapiyoruz
turk kahvesimi acaba?
evet canim adet gunu icince sanciya cok iyi geliyor.
anammm 3 fincan kahve gögüsleri mi küçültüomuşşşş ayyyy hayatta kaffe içmmemm bundan sone:jeyyar:
cok komiksin guldum valla:))
canim her gun 3 fincan kahfe gogusleri kucultuyomus ama bi surda buyutmek icin neler yapiyoruz
evet canim adet gunu icince sanciya cok iyi geliyor.
tuanna tatile kitti canım yaa o zamandır haber yok kendisinden galiba memişleri büyütüpp maldivlere kaçtı :roflol: