Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amanııın civan perçemi
Kızlar yok mudur bunun tadını hafifletmenin bir yolu yöntemi? bilmiyorumkismile
Civan perçemi bitkisi göğüs büyütme ya da sadece bir yönde işlevi var diye düşünmemek lazım. bayanların hormonlarının düzene girmesini sağlıyo. Göğüsler ufaksa normal boyutlara ulaşmasını sağlar. iri ise küçülerek normal boyutlara ulaşmasını sağlar. yani tam denge seviyesine getiriyo vücudui hormonları ve ölçüleri. civanperçemi macunu kullanım açısından daha rahat ve kolay. çayı biraz acı olabiliyor. bununda çaresi limon veya bal ile tatlandırabilirsiniz. günde bir fincan kaynamış suya bir çay kaşığı civanperçemi otu atın 3,5 dk demlenmeye bırakın. en fazla iki fincanı geçmesin. sorununuzun buyukluğune göre değişiyo..
hayDi kızLar civan percemi iÇmeye
çemen tozu kullananlar vardı yağı da aynı etkiyi yapar heralde.
keten tohumu dikkatli kullanılmadığı zaman kanseri tetikliyor kanser hücrelerinin üzerinde etkisi varmış o yüzden dozu aşmamak lazım ben öğlen çorbama koyup yedim 1 hafta kadar ama bende çok şişlik yaptı kilo aldım sanki aksine verdirdiğini söylüyorlar ama bıraktım o yüzden göğüste mütiş etkisi var çok fark ediyo ama dediğim gibi içmek cesaret istiyor dikkatli olmak lazım