Gebeliğe Hazırlık Çivan perçemi ,aslan pençesi, çoban çantası :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben gecen ay hsg cekindim tuplerim zaten acikmis ondan midir bilmem pek olmadi yani oyle abartacak kadar sunu da soyleyim ben raki kullanmadim yaparken

Hamile olan oldu mu acaba çok merak ettim dilerim birilerinyazar bize de umut olur

Geçen ay bende işe yaramadi. Hatta normal tarihinden 2 gün önce hasta oldum.Şimdi tekrar başladım yaninda hayit ekstrakti da kullanmaya başladım

Merhaba arkadaşlar geçen ay kürtaj oldum boş gebelikten. Bugün bu üç bitkiyi aldım. Adetimin bugün 2.gunu. Baslamakta geç kaldım ama umarim sorun olmuyordur. Yumurtlama testi de aldım daha elime ulaşmadı. Burda kullananlarla bilgi paylaşımında bulunmak isterim. Allah yardımcımız olsun.

Bir günden bir seycik olmaz.Şifa olur insallah

HİÇ dert değil , başla sabah akşam iç bitkileri
Hatta soğan kürü de yap :)
Yani ben de denemelerdeyim ama yapan hamiş olan çok

Kizlar şimdi muayeneden çıktım allahima sukurler olsun ki kistim kaybolmus ebru destan kurlerini ve bikac gun sogan kuru yapmistim simdi kan verdim beta icin sonuc bekliyorum

Kızlar 2 gündür ovulasyon testi yapıyorum resmini attım ilk defa kullanıyorum ne demek şimdi bu

Eklentiler

• IMG_8432.JPG
    78,4 KB · Görüntüleme: 181
Daha yumurtlama olmamış.Ikinci cizginin koyu oldugu gun yumurtlama günüdür.Ikinci cizginin belirginlesmesi yaklastigini gosteriyor.
Tam ikinci çizgi belirginleştiğinde mi birliktelik olması gerekiyor yoksa bu günlerde yani ikinci çizginin belirginleşmesi de önemli mi?

Tam ikinci çizgi belirginleştiğinde mi birliktelik olması gerekiyor yoksa bu günlerde yani ikinci çizginin belirginleşmesi de önemli mi?
Sen yine bu donemleri de degerlendir ama asıl önemli olan ikinci cizginin de diger cizgiyle ayni koyulukta oldugu gun ve onun sonrasindaki 2 gun.Riske atmamak icin gun aşırı degerlendir bu günleri.Spermler sonucta vücutta 3 gun yaşayabiliyor.

Ben dün ilk yaptığım gün sabah birliktelik oldu sonra testi yaptım akşama ikinci çizgi belirginleşti bugün de sabah yine belirginleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…