Tsk ederim canimAyri ayri kaynatip da icebilirsiniz birlikte kaynatarak da.Ben birlikte kaynatiyorum.
Allahım yüzünü güldürsün inşalllaaahhhGüzel haberler ile gel bizeBat 3 temmuz beklemedeyim.
Bir günden bir seycik olmaz.Şifa olur insallahMerhaba arkadaşlar geçen ay kürtaj oldum boş gebelikten. Bugün bu üç bitkiyi aldım. Adetimin bugün 2.gunu. Baslamakta geç kaldım ama umarim sorun olmuyordur. Yumurtlama testi de aldım daha elime ulaşmadı. Burda kullananlarla bilgi paylaşımında bulunmak isterim. Allah yardımcımız olsun.
Gözün aydın canım çok sevindimKizlar şimdi muayeneden çıktım allahima sukurler olsun ki kistim kaybolmus ebru destan kurlerini ve bikac gun sogan kuru yapmistim simdi kan verdim beta icin sonuc bekliyorum
Saol cnm tsk ederimGözün aydın canım çok sevindim
Adetin gectikti?Beta hamilelik için dimi?Saol cnm tsk ederim
Evet canim 3 gun geciktiAdetin gectikti?Beta hamilelik için dimi?
Daha yumurtlama olmamış.Ikinci cizginin koyu oldugu gun yumurtlama günüdür.Ikinci cizginin belirginlesmesi yaklastigini gosteriyor.Kızlar 2 gündür ovulasyon testi yapıyorum resmini attım ilk defa kullanıyorum ne demek şimdi bu
Ay hadi hayırlı haberlerle insallahEvet canim 3 gun gecikti
Tam ikinci çizgi belirginleştiğinde mi birliktelik olması gerekiyor yoksa bu günlerde yani ikinci çizginin belirginleşmesi de önemli mi?Daha yumurtlama olmamış.Ikinci cizginin koyu oldugu gun yumurtlama günüdür.Ikinci cizginin belirginlesmesi yaklastigini gosteriyor.
Sen yine bu donemleri de degerlendir ama asıl önemli olan ikinci cizginin de diger cizgiyle ayni koyulukta oldugu gun ve onun sonrasindaki 2 gun.Riske atmamak icin gun aşırı degerlendir bu günleri.Spermler sonucta vücutta 3 gun yaşayabiliyor.Tam ikinci çizgi belirginleştiğinde mi birliktelik olması gerekiyor yoksa bu günlerde yani ikinci çizginin belirginleşmesi de önemli mi?
Ben dün ilk yaptığım gün sabah birliktelik oldu sonra testi yaptım akşama ikinci çizgi belirginleşti bugün de sabah yine belirginleştiSen yine bu donemleri de degerlendir ama asıl önemli olan ikinci cizginin de diger cizgiyle ayni koyulukta oldugu gun ve onun sonrasindaki 2 gun.Riske atmamak icin gun aşırı degerlendir bu günleri.Spermler sonucta vücutta 3 gun yaşayabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?