Gebeliğe Hazırlık Çivan perçemi ,aslan pençesi, çoban çantası :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ins kalirim Ayni seyi bana da soyledi doktorum hsg sonrasi icin ama kalamadim kalamadigim yetmiyormus gibi birde kist çıktı meydana sogan kuru yapicaktim vazgectim birde bunu deneyim dedim

Ben esime 1 ay boyunca keci boynuzu ve organik pekmezini yedirdim spermiyogram sonuclari 2 katina çıktı kendime otlari alirken ona da takviye gidalar aldim en azindan hamile kalana kadar bu sekilde devam edelim dedik

Ins kalirim Ayni seyi bana da soyledi doktorum hsg sonrasi icin ama kalamadim kalamadigim yetmiyormus gibi birde kist çıktı meydana sogan kuru yapicaktim vazgectim birde bunu deneyim dedim
Ne kisti peki?Soganla birlikte yapanlar da var bu çayı ama zararli mıdır bilmem.Belki bu çay o kisti de temizler.Cunku izledigim videolarda tum kadinsal hastaliklara birebir diyordu bu otlar icin.Bir de hayit tohumunu merak ediyorum.Bu çayla birlikte kullanacaktim ama çok da karıştırmak istemedim.

Cikolata kisti ya da kotu huylu degil korkma dedi pcos oldugu icin arada olabilirmis ilac vermicekmsinz diye sordum yok bu kendiliginden kaybolur dedi sali gunu kontrole gitcem bakalim ne durumda saracoglu bu kur icin iyi gelir diyor dengeleyici olarak siniflandiriyor umarim daha da buyumez bakalim kuculurse ya da kaybolursa eger yazarim cayin faydasini sogan kürü adetliyken yapilmamali diye biliyorum

Dogru adet bitiminin 2. Günü başlanıyor soğana.O kadar cok kür yaptim ki bazen karisiyorum.
Bir yerde cikolata kistini kuculttugunu okumustum bu çayın insallah sizin de oyle olur ya da adetle birlikte atarsiniz.
Doktora gitmeye korkuyorum her gittiğimde yeni bir sorunla yuzlesiyorum.Birini kabullenmeden diğeri başlıyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ahh ahh bilirim o psikolojiyi doktor kist deyince bu nerden cikti simdi ya diye soylendim doktor güldü sakin ol kotu bsy yok dedi artik o da alisti bana gun gectikce insan daha da cok istiyor ama sonuc alamadikca bu seviyeye geliyoruz malesef allah sabir versin bizlere tez zamanda kucagimizi doldursun ins

Amin insallah dualarim sizinle.Hayırlı haberlerinizi bekliyorum

Dun basladim kizlar. Tadi iiiiiigggggreeennnccc :) abarttim galiba evet baya aci ama icilir yaa. Dun reglim basladi ve ben de sabah aksam icmeye basladim. Reglim bitince hemen maydanoz sut rako kurune baslayacagim. Hergun yapan da olmus bu kuru, gunasiri yapan da. Bakalim onu da denicem. Gelismelerden haberdar ediciiiim :))

Icine bal katarak icebilirsin otlari 1er tutamdan fazla koyma ve demleme suresini cok uzun tutma zaten hemen özü çıkıyor suya benim 8.günüm adetim bitince de 1 kez buhar uyguladim

Insallah canim hemen bebeklerimiz olsun hepimizin. Bu kürü 10 gun yapicam maydonuz sut raki kürü de o arada yapacagim. Bir de soğan kuru yaparsam abartmis mi olurum dengem iyice şaşar mi acaba? Reglim de asiri kisa oluyor bu arada resmen 2 gun suruyor ve cok az kanama oluyor. Yarin doktora gidecegim. Bakalmim ne dicek? Bu kürleri de soracagim bakalim duymus mu hic

ebru destan bu kürleri kullanıp hamile kalanların mesajlarını paylaşıyo hep instagram hesabında. bende denicem bi sonraki adetimde bi umut

Sabah aksam iciliyor. Yani gunde 2 defa. Aktardan ben aldigimda zaten 3 bitkiyi de kendileri paketlemisler o sekilde verdiler. Birer tutam koyuyorum her birinden cay yaparken de. Tadi fena ama alisiyorsun

Sabah aksam iciliyor. Yani gunde 2 defa. Aktardan ben aldigimda zaten 3 bitkiyi de kendileri paketlemisler o sekilde verdiler. Birer tutam koyuyorum her birinden cay yaparken de. Tadi fena ama alisiyorsun
Cok sag ol canim rabbim hepimizin cabasini gorsun insallah

Ben ilk once adet bitimiyle sogan kuru yapmistim 15 gun sonraki adetin 2. Günü de çaylara başlamıştım.Cay kürünü yaparken maydonozu da yapabilirsin ama soganla çay nasıl olur bilemedim

Yanlış bilgi olmasin adetin ilk günü çaya başlamıştım.Bazen kürler karışabiliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…