• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çivan perçemi ,aslan pençesi, çoban çantası :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben dün ilk yaptığım gün sabah birliktelik oldu sonra testi yaptım akşama ikinci çizgi belirginleşti bugün de sabah yine belirginleşti
Yumurtanin catlamasi yaklaşıyor canim.Git gide koyulaşacak ikisi de aynı koyulukta olduğu gün ve sonrasi 2 günü hic kaçırma degerlendir

Bu ay zaten onceligim kistin yok olmasiydi kist varken saglikli bir gebelik olusmasini beklemiyordum ama yinede dualarimi ediyordum simdi aşılama ya baslicam nasipten oteye yol yok

Selam kızlar sizlere bir soru sorucağım cevaplarınızı bekliyorum. Kızlar bundan bir kaç ay önce civanperçemi, çoban çantası, aslan pençesi ni içmiştim proklatin değerlerim düşsün diye ve ebru destanın yanlız değiliz kitabında da bu kürleri uygulayıp hamile kaldığını söyledi ve benim merak ettiğim bu kürü adetliyken içsek birşey olur mu ? Adetten sonra da içebilirmiyiz kızlar bu karışımı kullanıp bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi teşekkür ederim şimdiden herkese ..:KK36:
Mrb cnm bende civan percemi içip hamile kalmıştım ilk çocuğuma ama zaten adet li içiliyor o çay ben sadece civan percemini içtim diğerleriyle ilgili bir fikrim yok

Merhaba arkadaşlar,
Ben de haziranda bir boş gebelikten sonra bu 3lü bitki kürünü denemeye karar verdim ve adetin 2.günü başladım. 7gün içtim. Adetim bitti o yüzden 10gune tamamlayamiyorum. Yetersiz mi olur acaba bu kadarı? Deneyip sonuç alanlar ne kadar yaptı bu kürü acaba?

Bir de rakı kürünü yapacaktim. Kitabı sipariş ettim. Ne zaman ve nasıl yapacağımı bilmediğim için bu ay geçti artık... Umarım bu kadarı yeter. Bir yandan da ovulasyon testi yapacağım. Hepimize iyi şanslar Ağustos için :)

Bu çayın gecen ay faydasını gördüm ve kistim eridi simdi adetimle birlikte tekrar basladim yarin doktora gidicem aşılamaya baslicaz bi aksilik cikmazsa insallah çift cizgiyi gorcem bende :) bol dua çok umut ile ağustosta bulusalim

Bende yaptim bu ebru destanin kurlerini kizlar 6 eylul de beklen n adet tarihim, tam yurmurtlama zamanlarimdayim dun maydonoz kurunuyaptim bu ay.diger aylardan farkli bel agrim rahmim zonkluyor agriyor batıyor onceki aylar da yumurtlama zamnlarim da sadece kasigima agri girerdi ,resmen adet olucakmisim gibi agri cekiyorum sizler de böyle oldumu??

Bende yaptim bu ebru destanin kurlerini kizlar 6 eylul de beklen n adet tarihim, tam yurmurtlama zamanlarimdayim dun maydonoz kurunuyaptim bu ay.diger aylardan farkli bel agrim rahmim zonkluyor agriyor batıyor onceki aylar da yumurtlama zamnlarim da sadece kasigima agri girerdi ,resmen adet olucakmisim gibi agri cekiyorum sizler de böyle oldumu??
En son bugğn girmişsiniz siteye
Faydası oldu mu size?

En son bugğn girmişsiniz siteye
Faydası oldu mu size?
hormonlari dengeliyor adetler duzenli oluyor. hamile kalmadim. ama benim esimin spermleri dusuk sorun esimde idi bana ekstra faydasi olmadi onlarin.rahim filmi cekilmistim tuplerim acik çıkmışti.

hormonlari dengeliyor adetler duzenli oluyor. hamile kalmadim. ama benim esimin spermleri dusuk sorun esimde idi bana ekstra faydasi olmadi onlarin.rahim filmi cekilmistim tuplerim acik çıkmışti.
Allah şifa versin
Eşim de sorun yok benim
Faydası olur inş
Bi umut işte

Selam kızlar sizlere bir soru sorucağım cevaplarınızı bekliyorum. Kızlar bundan bir kaç ay önce civanperçemi, çoban çantası, aslan pençesi ni içmiştim proklatin değerlerim düşsün diye ve ebru destanın yanlız değiliz kitabında da bu kürleri uygulayıp hamile kaldığını söyledi ve benim merak ettiğim bu kürü adetliyken içsek birşey olur mu ? Adetten sonra da içebilirmiyiz kızlar bu karışımı kullanıp bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi teşekkür ederim şimdiden herkese ..:KK36:
merhaba gebeymişsiniz hayırlı olsun... :) kürler işe yaradı mı?

Back