Yumurtanin catlamasi yaklaşıyor canim.Git gide koyulaşacak ikisi de aynı koyulukta olduğu gün ve sonrasi 2 günü hic kaçırma degerlendirBen dün ilk yaptığım gün sabah birliktelik oldu sonra testi yaptım akşama ikinci çizgi belirginleşti bugün de sabah yine belirginleşti
Çok teşekkür ederimmm canımmm inşallah bu ay tutar bebişimmizYumurtanin catlamasi yaklaşıyor canim.Git gide koyulaşacak ikisi de aynı koyulukta olduğu gün ve sonrasi 2 günü hic kaçırma degerlendir
Rica ederim ,insallah hayırlısıyla tutsun bebislerÇok teşekkür ederimmm canımmm inşallah bu ay tutar bebişimmiz
Hayırlısı olsun ,vakti gelmemiş demek ki canımNegatif
Mrb cnm bende civan percemi içip hamile kalmıştım ilk çocuğuma ama zaten adet li içiliyor o çay ben sadece civan percemini içtim diğerleriyle ilgili bir fikrim yokSelam kızlar sizlere bir soru sorucağım cevaplarınızı bekliyorum. Kızlar bundan bir kaç ay önce civanperçemi, çoban çantası, aslan pençesi ni içmiştim proklatin değerlerim düşsün diye ve ebru destanın yanlız değiliz kitabında da bu kürleri uygulayıp hamile kaldığını söyledi ve benim merak ettiğim bu kürü adetliyken içsek birşey olur mu ? Adetten sonra da içebilirmiyiz kızlar bu karışımı kullanıp bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi teşekkür ederim şimdiden herkese ..
MerhabaÜmit ediyorum ki yoktur.2. Ay da içip öyle baktiracagim değerlerime.O zaman belli olur yararli mi zararli mi
En son bugğn girmişsiniz siteyeBende yaptim bu ebru destanin kurlerini kizlar 6 eylul de beklen n adet tarihim, tam yurmurtlama zamanlarimdayim dun maydonoz kurunuyaptim bu ay.diger aylardan farkli bel agrim rahmim zonkluyor agriyor batıyor onceki aylar da yumurtlama zamnlarim da sadece kasigima agri girerdi ,resmen adet olucakmisim gibi agri cekiyorum sizler de böyle oldumu??
hormonlari dengeliyor adetler duzenli oluyor. hamile kalmadim. ama benim esimin spermleri dusuk sorun esimde idi bana ekstra faydasi olmadi onlarin.rahim filmi cekilmistim tuplerim acik çıkmışti.En son bugğn girmişsiniz siteye
Faydası oldu mu size?
Allah şifa versinhormonlari dengeliyor adetler duzenli oluyor. hamile kalmadim. ama benim esimin spermleri dusuk sorun esimde idi bana ekstra faydasi olmadi onlarin.rahim filmi cekilmistim tuplerim acik çıkmışti.
merhaba gebeymişsiniz hayırlı olsun... :) kürler işe yaradı mı?Selam kızlar sizlere bir soru sorucağım cevaplarınızı bekliyorum. Kızlar bundan bir kaç ay önce civanperçemi, çoban çantası, aslan pençesi ni içmiştim proklatin değerlerim düşsün diye ve ebru destanın yanlız değiliz kitabında da bu kürleri uygulayıp hamile kaldığını söyledi ve benim merak ettiğim bu kürü adetliyken içsek birşey olur mu ? Adetten sonra da içebilirmiyiz kızlar bu karışımı kullanıp bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi teşekkür ederim şimdiden herkese ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?