• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çivan perçemi ,aslan pençesi, çoban çantası :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yanlış bilgi olmasin adetin ilk günü çaya başlamıştım.Bazen kürler karışabiliyor :)
Canim galiba once bu kurleri yapicam sogani karistirmadan. Regl duzenini de baya degistirebiliyormus o yuzden bilemedim sogan kürunu. Ama sabah aksam incir yiyecegim bugunden itibaren :) off temmuzda olacak mi acaba bu is? Hayirlisiyla hayirlisiysa olsun insallah

Canim galiba once bu kurleri yapicam sogani karistirmadan. Regl duzenini de baya degistirebiliyormus o yuzden bilemedim sogan kürunu. Ama sabah aksam incir yiyecegim bugunden itibaren :) off temmuzda olacak mi acaba bu is? Hayirlisiyla hayirlisiysa olsun insallah
Insallah olur hayirlisiyla canim dualarim isteyen herkesle.Hormonlara baktirdin mi?Prolaktin yüksekse incir yeme sakın.
Benim soğan kürü adet duzenimi etkilemedi.Cay kürünun etkisini de gorucez 10 güne kadar ins etkilemez adet duzenimi.Soğandan midir yoksa adetin ilk gunuyle caya basladigimdan midir hic adet sancim olmadi olumlu etki olarak bunu diyebilirim.

Insallah olur hayirlisiyla canim dualarim isteyen herkesle.Hormonlara baktirdin mi?Prolaktin yüksekse incir yeme sakın.
Benim soğan kürü adet duzenimi etkilemedi.Cay kürünun etkisini de gorucez 10 güne kadar ins etkilemez adet duzenimi.Soğandan midir yoksa adetin ilk gunuyle caya basladigimdan midir hic adet sancim olmadi olumlu etki olarak bunu diyebilirim.
Canim yeni bugun baktirdim hormonlarima bugun adetimin 3. Gunu. Bugun de bakilir dediler bakalim nasil cikacak. Cok sagol soyledigin icin ya kafama gore takiliyorum ama bak sen soylemesen bilmeyecektim. Cok tesekkurler. Kürlerin adetini olumlu etkilemesine sevindim. Hem kurler hem de olumlu bakis acisiyla neden olmasin ;) insan vucudu mucizelerle dolu. Tabi herseyin hayirlisi. Guzel haberlerini bekliyorum senin de insAllah :)

Canim yeni bugun baktirdim hormonlarima bugun adetimin 3. Gunu. Bugun de bakilir dediler bakalim nasil cikacak. Cok sagol soyledigin icin ya kafama gore takiliyorum ama bak sen soylemesen bilmeyecektim. Cok tesekkurler. Kürlerin adetini olumlu etkilemesine sevindim. Hem kurler hem de olumlu bakis acisiyla neden olmasin :KK66: insan vucudu mucizelerle dolu. Tabi herseyin hayirlisi. Guzel haberlerini bekliyorum senin de insAllah :)
Ayy insallah canım.Allah hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin hayirlisiyla.
Ben hormonlara baktirmadan önce yaptim incir ve havuc kürünü,prolaktinim biraz yüksek çıktı.Saracoglu prolaktin yuksekliginde incir ve havuç tuketilmeyecek diyor.Etkisi olmus mudur bilmiyorum ama suan incir ve havuc yiyemiyorum yukselir diye.Sen sonucunu öğren ona göre hareket edersin.

Ayy insallah canım.Allah hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin hayirlisiyla.
Ben hormonlara baktirmadan önce yaptim incir ve havuc kürünü,prolaktinim biraz yüksek çıktı.Saracoglu prolaktin yuksekliginde incir ve havuç tuketilmeyecek diyor.Etkisi olmus mudur bilmiyorum ama suan incir ve havuc yiyemiyorum yukselir diye.Sen sonucunu öğren ona göre hareket edersin.
Tamamdir cok sagol canim ;)

Vende bu gun kan testi verdim yarin yine doktordayim bakalim ne olcak nasil cikicaklar kizlar

Kizlar bugun bana dendi ki kürler bitkisel karisimlar vs bunlara mesafeli olmak lazimmis cunku bilinmedik yan etkileri vs olabilirmis Hay Allah cok kafam karisti ya tek yaptigim kür bu idi su vakte kadar ne dersiniz acaba kendimize zarar veriyor olmayalim bilmeden? Paranoyak olup sizi de sıkmak istemem ama bir fikri olan var midir?

Kizlar bugun bana dendi ki kürler bitkisel karisimlar vs bunlara mesafeli olmak lazimmis cunku bilinmedik yan etkileri vs olabilirmis Hay Allah cok kafam karisti ya tek yaptigim kür bu idi su vakte kadar ne dersiniz acaba kendimize zarar veriyor olmayalim bilmeden? Paranoyak olup sizi de sıkmak istemem ama bir fikri olan var midir?
Evet karistirmak cok iyi degil ama cok arastirdim olumsuz yorum yapan goremedim ben hic.Ilk gun içerken korktum bi yan etkisi olur diye ama olmadi çok şükür.Hatta Maranki bu üç otun yaninda iki tane daha söylüyordu karistirip icin ya da ayri ayri için diye.Zararli olsa tvlerde bu kürü verme cesaretinde bulunmazlar heralde

Evet karistirmak cok iyi degil ama cok arastirdim olumsuz yorum yapan goremedim ben hic.Ilk gun içerken korktum bi yan etkisi olur diye ama olmadi çok şükür.Hatta Maranki bu üç otun yaninda iki tane daha söylüyordu karistirip icin ya da ayri ayri için diye.Zararli olsa tvlerde bu kürü verme cesaretinde bulunmazlar heralde

Insallah oyledir canim ben de 3 gundur iciyorum birakmak istemedim tek bir negatif yorum duyunca. Baslayinca devamini getireyim dedim. Ben de kotu bir etkisini gormedim suana kadar. Neyse illaki oluyor iste farkli fikirler. Napalim.

Ben 3 kez klomenve catlatma ignesiyle denedim olmadi sonuc alamadim 1 ay ara verdim hsg cekindim sonra adetim gecikti ama yine olumsuzdu tarlusal kullandim ve adet gördüm bu ay da kist cikti hic olmamisi stresli bi donem gecirdim ona bagladim onumuzdeki ay adetin 3 gunu gel dedi bakalim asilama istedim ins olur
Canım on gün uygulanacak demişsin ya ölçüsü nedir. Nekadar ot atıyoruz. Ben otlardan aldım da oduncuk gibiler

1 er tutam cok fazla değil zaten cok atinca ve uzun bekletince aci oluyor tadi aktardan da alirken cok bekletme ve kaynatma cayi demleme usulu yap demisti ebru destan kitaba bal ekleyin yazmis ben biraz ekleme yaptim baslarda sonra alıştım

Otlarin adi da tadi da garip :D ama o kadar cok insan da ise yaramis ki ebru destan'a gelen instagram mesajlarini acip umut doluyorum tavsiye ederim. Birer tutam koyun 2 dakika kaynatip 5 dakika demlendirip icin. Tabi biraz ılınsın once. Tadi kotu ama o kadar alistim ki bugun 4. Gunum :) Sifa olsun herkese :) yarin belki maydonoz sut raki kürüne baslarim diyorum. Adet bitince baslayin diyordu kitapta. Benim dün bitti sayilir.

Benim çay kurum bitti maydonoz sut buhari da yaptim 1 kez soğan kuruyle devam edecegim saracoglu adet bittikten 1 hafta sonra baslayin 15 gun uygulayin demisti kistim oldugu icin onu da denicem bakalim allahtan umit kesilmez kitaptaki hikayeleri okuduktan sonra ozellikle hassas anneninkini benim hala umudum var

Benim çay kurum bitti maydonoz sut buhari da yaptim 1 kez soğan kuruyle devam edecegim saracoglu adet bittikten 1 hafta sonra baslayin 15 gun uygulayin demisti kistim oldugu icin onu da denicem bakalim allahtan umit kesilmez kitaptaki hikayeleri okuduktan sonra ozellikle hassas anneninkini benim hala umudum var
Maydonoz süt buharindan sonra farklılık oldu mu?iltihap gelmesi,rahatlama gibi

Back