• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Citoles kullanan var mı??

leondapper

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
301
211
18
Depresyon teşhisiyle citoles ilacını kullanmaya başladım 4 gün oldu. Kullanıp fayda gören var mı? Düşünmekten artık beynim yoruldu geçmiş olayları hayatımdan çıkıp giden insanları herşeyi ama herşeyi. Zamanla bunları takmamaya başlar mıyım çünkü bana şuan imkansız gibi geliyor

Depresyon teşhisiyle citoles ilacını kullanmaya başladım 4 gün oldu. Kullanıp fayda gören var mı? Düşünmekten artık beynim yoruldu geçmiş olayları hayatımdan çıkıp giden insanları herşeyi ama herşeyi. Zamanla bunları takmamaya başlar mıyım çünkü bana şuan imkansız gibi geliyor
En az 3 ay düzenli kullanıp etki bekleyin. Evet yavaş yavaş tesir eder ama tam etki için 3 ay deneyin. Sadece antidepresanla olmaz ama. Yardım da almanız lazım.

En az 3 ay düzenli kullanıp etki bekleyin. Evet yavaş yavaş tesir eder ama tam etki için 3 ay deneyin. Sadece antidepresanla olmaz ama. Yardım da almanız lazım.
2. Haftadan sonra etki etmeye başlar dedi doktor ilaçta da öyle yazıyor bian önce etki etsin istiyorum çünkü bu kafayla yaşamak cidden çok zor sabırsızlanıyorum. Malesef bulunduğum şehirde ücretsiz psikolog imkanı yok hep ücretli özel yerler ve seansı 600 lira gibi ortalama bunu karşılayacak gücüm yok

ben kullanıyorum işe yarıyor bence

Yaa umursamaz olur muyum en çok istediğim şey bu şuan
Evet oluyorsun. Kafanı sürekli meşgul eden şeyleri düşünüp üzülmek istiyorsun mesela ama olmuyor. Koy g.te gitsin kafasında dolanıyorsun. Ben majör depresyon zamanlarımda içmiştim ve atlattım. Arkadaşım geçen sene nişan attı ve bu hap sayesinde o süreci daha rahat atlattı.
Yalnız kesnlikle doktoru dinle. O ne diyorsa o şekilde uygyula. Kafana göre doz artırıp azaltma.

Ben kullandım. Faydasını gördüm epey. 10 mg idi benimki

Bu arada düzenli spor yapmanızı da tavsiye ederim. Yürüyüş yapın evde plates yapın.

Evet oluyorsun. Kafanı sürekli meşgul eden şeyleri düşünüp üzülmek istiyorsun mesela ama olmuyor. Koy g.te gitsin kafasında dolanıyorsun. Ben majör depresyon zamanlarımda içmiştim ve atlattım. Arkadaşım geçen sene nişan attı ve bu hap sayesinde o süreci daha rahat atlattı.
Yalnız kesnlikle doktoru dinle. O ne diyorsa o şekilde uygyula. Kafana göre doz artırıp azaltma.
Ya bide bişey sorcam 4 gün oldu başlayalı şuan sanki sıkıntılarım 2 katına çıktı ilk hafta oluyomuş sanırım bu normal mi sizdede olmuşmuydu

Citoles kullanıyorum.kisiden kisiye etkisi değişebiliyor. Ben Panik atak icin kullanıyorum.biraz rahatlatiyor.bir ay sonrra etkisini tam olarak görmeye başlarsın.hafif bir ilac

Back