- 24 Mart 2009
- 1.078
- 1
kızlar artık bu diyet saçmalıklarını bırakın bi kenara yaa nolur.çocukluk dönemlerinize baksanıza bi,acıkmadan bi lokma yer miydiniz acaba?ya da doyduktan sonra ağzınıza başka bişey atar mıydınız?yok ara öğün yok bilmem ne,bunlar insanın kafasını çok meşgul ediyo.adam gibi acıkmayı beklicez yaa ne var bunda.uykumuz gelmeden nasıl yatmıyosak ve nasıl ki uykum gelsin de yatayım diye saat kollamıyosak beslenmemiz de bu şekilde olmalı bence.acıkmadan yemicez arkadaşlar! çok basit yani.etrafımdaki zayıf kişilere bakıyorum da aç değillerse bi lokma dahi almıyolar.acıkmayı bekliyolar.eee nerde kaldı ara öğün teorisi?? cidden bi bakın etrafınıza bakalım neler oluyor hayatta? çitlenbik canım çok güzel bi konu açtın sen tekrar diyorum.beğenerek takip ediyorum topiğini ve de uygulamaya çalışıyorum elimden geldiğince.mesela acıktım az önce yedim dana gibi :) bence saat kıstılaması da yapmak yanlış.vücut bilmiyo ki aa gece oldu bu saatten sonra gelen herşeyi depolayayım diye:) şimdi geç yedim evet ama sabah kalktığımda aç olmazsam yemicem,dengelicek vücudum:) aslında çok akıllı bedenlerimiz var ama biz onları kıstılıyoruz !!
bütün söylediklerinde haklısın canım öpüyorum,bana katılıyorsun kutluyorum seni;bi de arkadaşım 6_7 den sonra yemek yameyelim ki vücudumuz sabaha kadar yağ hormonlarımızı hazırlasın okey mi