Poğaçalar Çıtır Katmer Poğaça

Ama isyan edicem Efenin_Annesi . Maşallaaaaaah süper anne ödülü bu yıl sana haaa
Sen ikiz ikiz yarışmalarda boy göster biz yatalım
Başarılar
Kız Maşallah de maşallah de Kızlarımla ilk mutfak etkinliğimiz anne kız kız bana bu ödüle layık gördüğün için çok teşekkür ederim Şaka bir yana çok zevk alıyorum mutfaklı uğraşmaktan ama bayağı hamlamışım 5 aydan beri neredeyse hiçbir şey yapmıyordum şimdi komşum aramış akşama şu şu yemekleri yapacağım Sen bir şey yapma diyor etrafımda iyi insanlar çok Allah razı olsun ilk gün dövme pişirmek sevapmış ya ben de dövmeli yoğurt çorbası yapayım dedim o zaman bugünlük bir onu yapacağım

ellerine sağlık çiçeğimmm maşallah ye beni olmus tam başarılar dilerim

Allahım kızlarını yesin teyzesi Size kocaman Maşallahlar, nazar boncukları
Allah kabul etsin ve bereketli ramazanlar olsun. Bu sene oruçları yesekte Rabbim bize bebişlerimizle nice bereketli ramazanlar göstersin inşallah. Sen yinede kendini çok yorma Nevreste abla duymasın bu sefer tanıdığa verem oyumu diğeri zaten menemene

Bu yorumunu görmezden gelebilir Nevreste abla Bence eminim o da benim pro olmami çok istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…